פרנץ’ טוסט מלוח עם סלט טונה
רוצים לשדרג את ארוחת הבוקר שלכם? ישראל אהרוני מכין פרנץ' טוסט מלוח עם סלט טונה וביצים קשות. והטריק? אופים את הפרנץ' טוסט בתנור בתבנית שקעים
רוצים לשדרג את ארוחת הבוקר שלכם? ישראל אהרוני מכין פרנץ' טוסט מלוח עם סלט טונה וביצים קשות. והטריק? אופים את הפרנץ' טוסט בתנור בתבנית שקעים
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 92.3 קק״ל 1107.4 קק״לפחמימות 5.0 גרם 59.5 גרםשומן 5.6 גרם 67.7 גרםנתרן 189.6 מ״ג 2275.0 מ״גחלבון 4.0 גרם 47.9 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 25.8 גרםשומן רווי 1.2 גרם 14.5 גרםכולסטרול 85.4 מ״ג 1024.2 מ״גסידן 32.8 מ״ג 393.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 246.5 מ״ג 2957.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 5.7 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
פחמימות5 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 92.3 קק״ל 1107.4 קק״לפחמימות 5.0 גרם 59.5 גרםשומן 5.6 גרם 67.7 גרםנתרן 189.6 מ״ג 2275.0 מ״גחלבון 4.0 גרם 47.9 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 25.8 גרםשומן רווי 1.2 גרם 14.5 גרםכולסטרול 85.4 מ״ג 1024.2 מ״גסידן 32.8 מ״ג 393.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 246.5 מ״ג 2957.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 5.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 92 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- שוברים את הביצה לקערה קטנה וטורפים. מוזגים את החלב לקערה נוספת.
- טובלים את פרוסות החלה בחלב ובביצה ומכניסים לשקעים של תבנית הסיליקון. אופים כ-30 דקות, או עד להזהבה.
- בינתיים, ממלאים סיר במים קרים, שמים בו את הביצים ומעלים לרתיחה. מחלישים את האש ומבשלים 7 דקות לביצים קשות. מסננים ושוטפים במים קרים, קולפים.
- חותכים את כל הירקות לקוביות קטנטנות.
- מניחים את כל הירקות בקערה גדולה, מוסיפים את הטונה ומערבבים. מתבלים בלימון, שמן זית, מלח ופלפל שחור.
- קוצצים את הביצים הקשות ומוסיפים לסלט.
- מגישים את הפרנץ’ טוסט עם סלט הטונה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- שוברים את הביצה לקערה קטנה וטורפים. מוזגים את החלב לקערה נוספת.
- טובלים את פרוסות החלה בחלב ובביצה ומכניסים לשקעים של תבנית הסיליקון. אופים כ-30 דקות, או עד להזהבה.
- בינתיים, ממלאים סיר במים קרים, שמים בו את הביצים ומעלים לרתיחה. מחלישים את האש ומבשלים 7 דקות לביצים קשות. מסננים ושוטפים במים קרים, קולפים.
- חותכים את כל הירקות לקוביות קטנטנות.
- מניחים את כל הירקות בקערה גדולה, מוסיפים את הטונה ומערבבים. מתבלים בלימון, שמן זית, מלח ופלפל שחור.
- קוצצים את הביצים הקשות ומוסיפים לסלט.
- מגישים את הפרנץ’ טוסט עם סלט הטונה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן