-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1431.1 קק״ל 2862.1 קק״לפחמימות 208.2 גרם 416.4 גרםשומן 49.4 גרם 98.8 גרםנתרן 2735.7 מ״ג 5471.4 מ״גחלבון 45.1 גרם 90.2 גרםסיבים תזונתיים 36.9 גרם 73.9 גרםשומן רווי 5.4 גרם 10.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 558.3 מ״ג 1116.6 מ״גברזל 15.5 מ״ג 31.0 מ״גאשלגן 1286.9 מ״ג 2573.7 מ״גאבץ 11.0 מ״ג 22.0 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
פחמימות208 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1431.1 קק״ל 2862.1 קק״לפחמימות 208.2 גרם 416.4 גרםשומן 49.4 גרם 98.8 גרםנתרן 2735.7 מ״ג 5471.4 מ״גחלבון 45.1 גרם 90.2 גרםסיבים תזונתיים 36.9 גרם 73.9 גרםשומן רווי 5.4 גרם 10.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 558.3 מ״ג 1116.6 מ״גברזל 15.5 מ״ג 31.0 מ״גאשלגן 1286.9 מ״ג 2573.7 מ״גאבץ 11.0 מ״ג 22.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 1431 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
2 1/2כוסות או 600 גרם מים פושרים
-
1כף או 10 גרם שמרים יבשים
-
1 כף סירופ מייפל
-
2כוסות או 280 גרם קמח לבן
-
1 1/2כוסות או 210 גרם קמח מלא
-
1/2 כוס סובין חיטה
-
1כף או 15 גרם מלח דק
-
5כפות או 50 גרם שומשום
-
5כפות או 50 גרם זרעי פשתן
-
5כפות או 50 גרם גרעיני חמנייה
-
1כף או 15 גרם שמן קנולה
ציפוי
-
4 כפות שומשום
-
4 כפות זרעי פשתן
-
2 כפות גרעיני חמנייה
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו בלון מערבבים קלות להמסה את המים, השמרים, הסוכר והמייפל.
- מוסיפים את שאר החומרים ומקציפים במהירות בינונית לבצק ממש נוזלי, כמו בלילה של פנקייק.
- משמנים את התבניות ומוזגים את הבלילה לכל תבנית עד 1/2 הגובה. מערבבים את חומרי הציפוי ומפזרים מעל הבלילה בתבניות, לכיסוי מלא. מכסים במגבת לחה ומתפיחים כ-1 ו-1/2 שעה עד שהבצק יגיע עד שפת התבנית.
- לקראת סוף התפיחה מחממים את התנור ל-190 מעלות.
- אופים 50 דקות, להתייצבות. מוציאים מהתנור, מקררים 5 דקות. מעלים את חום התנור ל-210 מעלות.
- בזהירות מחלצים את הכיכרות מהתבניות. מעבירים לרשת תנור ומחזירים לאפייה של 10 דקות, להשחמה והתקשות הקרום. מצננים על רשת לטמפרטורת החדר.
- פורסים דק בסכין משוננת בתנועות קצרות ומהירות קדימה ואחורה כדי שהלחם לא יתפורר, ומגישים.
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו בלון מערבבים קלות להמסה את המים, השמרים, הסוכר והמייפל.
- מוסיפים את שאר החומרים ומקציפים במהירות בינונית לבצק ממש נוזלי, כמו בלילה של פנקייק.
- משמנים את התבניות ומוזגים את הבלילה לכל תבנית עד 1/2 הגובה. מערבבים את חומרי הציפוי ומפזרים מעל הבלילה בתבניות, לכיסוי מלא. מכסים במגבת לחה ומתפיחים כ-1 ו-1/2 שעה עד שהבצק יגיע עד שפת התבנית.
- לקראת סוף התפיחה מחממים את התנור ל-190 מעלות.
- אופים 50 דקות, להתייצבות. מוציאים מהתנור, מקררים 5 דקות. מעלים את חום התנור ל-210 מעלות.
- בזהירות מחלצים את הכיכרות מהתבניות. מעבירים לרשת תנור ומחזירים לאפייה של 10 דקות, להשחמה והתקשות הקרום. מצננים על רשת לטמפרטורת החדר.
- פורסים דק בסכין משוננת בתנועות קצרות ומהירות קדימה ואחורה כדי שהלחם לא יתפורר, ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן