לחם בריאות עם גרעינים

רוצים להכין בבית לחם כמו במאפיות? קרין גורן משתפת במתכון של לחם בריאות עשיר בגרעינים עם קרום פריך ושחום
רוצים להכין בבית לחם כמו במאפיות? קרין גורן משתפת במתכון של לחם בריאות עשיר בגרעינים עם קרום פריך ושחום
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    208 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1431.1 קק״ל 2862.1 קק״ל
    פחמימות 208.2 גרם 416.4 גרם
    שומן 49.4 גרם 98.8 גרם
    נתרן 2735.7 מ״ג 5471.4 מ״ג
    חלבון 45.1 גרם 90.2 גרם
    סיבים תזונתיים 36.9 גרם 73.9 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 10.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 558.3 מ״ג 1116.6 מ״ג
    ברזל 15.5 מ״ג 31.0 מ״ג
    אשלגן 1286.9 מ״ג 2573.7 מ״ג
    אבץ 11.0 מ״ג 22.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    208 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1431.1 קק״ל 2862.1 קק״ל
    פחמימות 208.2 גרם 416.4 גרם
    שומן 49.4 גרם 98.8 גרם
    נתרן 2735.7 מ״ג 5471.4 מ״ג
    חלבון 45.1 גרם 90.2 גרם
    סיבים תזונתיים 36.9 גרם 73.9 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 10.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 558.3 מ״ג 1116.6 מ״ג
    ברזל 15.5 מ״ג 31.0 מ״ג
    אשלגן 1286.9 מ״ג 2573.7 מ״ג
    אבץ 11.0 מ״ג 22.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בצק

ציפוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו בלון מערבבים קלות להמסה את המים, השמרים, הסוכר והמייפל.
  2. מוסיפים את שאר החומרים ומקציפים במהירות בינונית לבצק ממש נוזלי, כמו בלילה של פנקייק.
  3. משמנים את התבניות ומוזגים את הבלילה לכל תבנית עד 1/2 הגובה. מערבבים את חומרי הציפוי ומפזרים מעל הבלילה בתבניות, לכיסוי מלא. מכסים במגבת לחה ומתפיחים כ-1 ו-1/2 שעה עד שהבצק יגיע עד שפת התבנית.
  4. לקראת סוף התפיחה מחממים את התנור ל-190 מעלות.
  5. אופים 50 דקות, להתייצבות. מוציאים מהתנור, מקררים 5 דקות. מעלים את חום התנור ל-210 מעלות.
  6. בזהירות מחלצים את הכיכרות מהתבניות. מעבירים לרשת תנור ומחזירים לאפייה של 10 דקות, להשחמה והתקשות הקרום. מצננים על רשת לטמפרטורת החדר.
  7. פורסים דק בסכין משוננת בתנועות קצרות ומהירות קדימה ואחורה כדי שהלחם לא יתפורר, ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחם בריאות עם גרעינים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות