לא מטגנים, אופים! פנקייק “משודרג” בתנורים!!!!!

מתכון מצוין לפנקייקים משודרגים! מהו ה"שדרוג" אתם ודאי שואלים? במקום לטגן את הפנקייקים אחד אחד, הממרח כבר בפנים כך שאין התעסקויות ולכלוך מסביב לשולחן ואת העבודה הקשה, התנור עושה
מתכון מצוין לפנקייקים משודרגים! מהו ה"שדרוג" אתם ודאי שואלים? במקום לטגן את הפנקייקים אחד אחד, הממרח כבר בפנים כך שאין התעסקויות ולכלוך מסביב לשולחן ואת העבודה הקשה, התנור עושה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
24 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    11 גרם
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 96.4 קק״ל 963.6 קק״ל
    פחמימות 11.1 גרם 111.1 גרם
    שומן 3.6 גרם 35.7 גרם
    נתרן 192.3 מ״ג 1923.4 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 38.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 16.2 גרם
    כולסטרול 64.4 מ״ג 644.2 מ״ג
    סידן 29.9 מ״ג 299.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 47.3 מ״ג 473.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    11 גרם
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 96.4 קק״ל 963.6 קק״ל
    פחמימות 11.1 גרם 111.1 גרם
    שומן 3.6 גרם 35.7 גרם
    נתרן 192.3 מ״ג 1923.4 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 38.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 16.2 גרם
    כולסטרול 64.4 מ״ג 644.2 מ״ג
    סידן 29.9 מ״ג 299.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 47.3 מ״ג 473.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  1. בקערה שוברים ביצה וטורפים מעט, מוסיפים את החלב, תמצית וניל וסוכר ומערבבים.
  2. מוסיפים את אבקת האפייה, האינסטנט פודינג והקמח ומערבבים שוב.
  3. מוסיפים את החמאה המומסת והמלח ומערבבים היטב עד שאין גושים והבלילה חלקה ואחידה.
  4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  5. בקערה שוברים ביצה וטורפים מעט, מוסיפים את החלב, תמצית וניל וסוכר ומערבבים.
  6. מוסיפים את אבקת האפייה, האינסטנט פודינג והקמח ומערבבים שוב.
  7. מוסיפים את החמאה המומסת והמלח ומערבבים היטב עד שאין גושים והבלילה חלקה ואחידה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בלינצ'ס ופנקייקים
קרין גורן
X

24 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מצרכים למתכון שלי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. בקערה שוברים ביצה וטורפים מעט, מוסיפים את החלב, תמצית וניל וסוכר ומערבבים.
  3. מוסיפים את אבקת האפייה, האינסטנט פודינג והקמח ומערבבים שוב.
  4. מוסיפים את החמאה המומסת והמלח ומערבבים היטב עד שאין גושים והבלילה חלקה ואחידה.

    מערבבים היטב עד שאין גושים והבלילה חלקה ואחידה. צילום: Berko Made
    מערבבים היטב עד שאין גושים והבלילה חלקה ואחידה. צילום: Berko Made

  5. משמנים היטב (רצוי עם חמאה) תבנית אפייה מעט עמוקה ושופכים לתבנית את הבלילה שהכנו.

    משמנים היטב תבנית אפייה מעט עמוקה ושופכים לתבנית את הבלילה שהכנו. צילום: Berko Made
    משמנים היטב תבנית אפייה מעט עמוקה ושופכים לתבנית את הבלילה שהכנו. צילום: Berko 34343

  6. ממיסים את ממרח השוקולד במיקרוגל 20 שניות עד שהוא מעט נוזלי ובעזרת כפית מטפטפים את ממרח השוקולד על הבלילה שבתבנית.

    מטפטפים את ממרח השוקולד על הבלילה שבתבנית. צילום: Berko Made
    מטפטפים את ממרח השוקולד על הבלילה שבתבנית. צילום: Berko Made

  7. מכניסים לתנור למשך 15 דקות או עד שהבלילה מתקשה והחלק העליון זהוב מעט.

    אופים עד שהבלילה מתקשה והחלק העליון זהוב מעט. צילום: Berko Made
    אופים עד שהבלילה מתקשה והחלק העליון זהוב מעט. צילום: Berko Made

vgrasda

  • גדגשדרדדד
  • שדג
  • ד

מתכונים נוספים שכדאי להכיר

הכנתם את המתכון?

קול
    ממתין לאישור
    ממתין לאישור
    ממתין לאישור
הצג עוד

תגובות (2)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות