לא מטגנים, אופים! פנקייק “משודרג” בתנורים!!!!!
מתכון מצוין לפנקייקים משודרגים! מהו ה"שדרוג" אתם ודאי שואלים? במקום לטגן את הפנקייקים אחד אחד, הממרח כבר בפנים כך שאין התעסקויות ולכלוך מסביב לשולחן ואת העבודה הקשה, התנור עושה
מתכון מצוין לפנקייקים משודרגים! מהו ה"שדרוג" אתם ודאי שואלים? במקום לטגן את הפנקייקים אחד אחד, הממרח כבר בפנים כך שאין התעסקויות ולכלוך מסביב לשולחן ואת העבודה הקשה, התנור עושה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 96.4 קק״ל 963.6 קק״לפחמימות 11.1 גרם 111.1 גרםשומן 3.6 גרם 35.7 גרםנתרן 192.3 מ״ג 1923.4 מ״גחלבון 3.8 גרם 38.3 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.8 גרםשומן רווי 1.6 גרם 16.2 גרםכולסטרול 64.4 מ״ג 644.2 מ״גסידן 29.9 מ״ג 299.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 47.3 מ״ג 473.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 45 דק׳כולל 35 דק׳
-
פחמימות11 גרם
-
רמת קושי:קשה
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 96.4 קק״ל 963.6 קק״לפחמימות 11.1 גרם 111.1 גרםשומן 3.6 גרם 35.7 גרםנתרן 192.3 מ״ג 1923.4 מ״גחלבון 3.8 גרם 38.3 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.8 גרםשומן רווי 1.6 גרם 16.2 גרםכולסטרול 64.4 מ״ג 644.2 מ״גסידן 29.9 מ״ג 299.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 47.3 מ״ג 473.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״גסגור
- בקערה שוברים ביצה וטורפים מעט, מוסיפים את החלב, תמצית וניל וסוכר ומערבבים.
- מוסיפים את אבקת האפייה, האינסטנט פודינג והקמח ומערבבים שוב.
- מוסיפים את החמאה המומסת והמלח ומערבבים היטב עד שאין גושים והבלילה חלקה ואחידה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- בקערה שוברים ביצה וטורפים מעט, מוסיפים את החלב, תמצית וניל וסוכר ומערבבים.
- מוסיפים את אבקת האפייה, האינסטנט פודינג והקמח ומערבבים שוב.
- מוסיפים את החמאה המומסת והמלח ומערבבים היטב עד שאין גושים והבלילה חלקה ואחידה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 96 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
מצרכים למתכון שלי
-
2 ביצים Mחדש
-
1 כוס חלב 3%
-
1 1/2 כפיות אבקת אפייה
-
2 כפיות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 כוס קמח לבן
-
20 גרם חמאהמומסת
-
1 קורט מלח דק
-
2 כפות ממרח שוקולד פרווה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- בקערה שוברים ביצה וטורפים מעט, מוסיפים את החלב, תמצית וניל וסוכר ומערבבים.
- מוסיפים את אבקת האפייה, האינסטנט פודינג והקמח ומערבבים שוב.
- מוסיפים את החמאה המומסת והמלח ומערבבים היטב עד שאין גושים והבלילה חלקה ואחידה.
- משמנים היטב (רצוי עם חמאה) תבנית אפייה מעט עמוקה ושופכים לתבנית את הבלילה שהכנו.
- ממיסים את ממרח השוקולד במיקרוגל 20 שניות עד שהוא מעט נוזלי ובעזרת כפית מטפטפים את ממרח השוקולד על הבלילה שבתבנית.
- מכניסים לתנור למשך 15 דקות או עד שהבלילה מתקשה והחלק העליון זהוב מעט.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- בקערה שוברים ביצה וטורפים מעט, מוסיפים את החלב, תמצית וניל וסוכר ומערבבים.
- מוסיפים את אבקת האפייה, האינסטנט פודינג והקמח ומערבבים שוב.
- מוסיפים את החמאה המומסת והמלח ומערבבים היטב עד שאין גושים והבלילה חלקה ואחידה.
- משמנים היטב (רצוי עם חמאה) תבנית אפייה מעט עמוקה ושופכים לתבנית את הבלילה שהכנו.
- ממיסים את ממרח השוקולד במיקרוגל 20 שניות עד שהוא מעט נוזלי ובעזרת כפית מטפטפים את ממרח השוקולד על הבלילה שבתבנית.
- מכניסים לתנור למשך 15 דקות או עד שהבלילה מתקשה והחלק העליון זהוב מעט.
vgrasda
- גדגשדרדדד
- שדג
- ד
vgrasda
- גדגשדרדדד
- שדג
- ד
מתכונים נוספים שכדאי להכיר
תגובות (2)
בדיקה 2
בדיקה 1