כרעי עוף בתנור ברוטב הדרים

ישראל אהרוני מכין עוף בתנור ברוטב הדרים, מנה קלאסית לאירוח משפחתי וגם סתם ליום חול. כדאי להגיש עם אורז לספיגת הרוטב הטעים
ישראל אהרוני מכין עוף בתנור ברוטב הדרים, מנה קלאסית לאירוח משפחתי וגם סתם ליום חול. כדאי להגיש עם אורז לספיגת הרוטב הטעים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    47 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 461.1 קק״ל 1844.6 קק״ל
    פחמימות 46.8 גרם 187.0 גרם
    שומן 14.4 גרם 57.6 גרם
    נתרן 1511.4 מ״ג 6045.8 מ״ג
    חלבון 52.0 גרם 208.1 גרם
    סיבים תזונתיים 7.5 גרם 29.8 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 28.6 גרם
    כולסטרול 206.1 מ״ג 824.6 מ״ג
    סידן 89.8 מ״ג 359.1 מ״ג
    ברזל 8.4 מ״ג 33.5 מ״ג
    אשלגן 898.8 מ״ג 3595.3 מ״ג
    אבץ 9.5 מ״ג 38.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    47 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 461.1 קק״ל 1844.6 קק״ל
    פחמימות 46.8 גרם 187.0 גרם
    שומן 14.4 גרם 57.6 גרם
    נתרן 1511.4 מ״ג 6045.8 מ״ג
    חלבון 52.0 גרם 208.1 גרם
    סיבים תזונתיים 7.5 גרם 29.8 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 28.6 גרם
    כולסטרול 206.1 מ״ג 824.6 מ״ג
    סידן 89.8 מ״ג 359.1 מ״ג
    ברזל 8.4 מ״ג 33.5 מ״ג
    אשלגן 898.8 מ״ג 3595.3 מ״ג
    אבץ 9.5 מ״ג 38.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: קולפים את שיני השום ומועכים קלות.
  2. קוצצים דק את הג’ינג’ר.
  3. בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
  4. מוסיפים לרוטב את כרעי העוף ואת בצלי השאלוט ומערבבים היטב.
  5. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  6. מעבירים את העוף לתבנית האפייה ואופים בתנור החם 40 דקות. מדי פעם משקים את העוף בנוזלי הרוטב.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כרעי עוף בתנור ברוטב הדרים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות