
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 461.1 קק״ל 1844.6 קק״לפחמימות 46.8 גרם 187.0 גרםשומן 14.4 גרם 57.6 גרםנתרן 1511.4 מ״ג 6045.8 מ״גחלבון 52.0 גרם 208.1 גרםסיבים תזונתיים 7.5 גרם 29.8 גרםשומן רווי 7.1 גרם 28.6 גרםכולסטרול 206.1 מ״ג 824.6 מ״גסידן 89.8 מ״ג 359.1 מ״גברזל 8.4 מ״ג 33.5 מ״גאשלגן 898.8 מ״ג 3595.3 מ״גאבץ 9.5 מ״ג 38.1 מ״גסגור
-
מרכיבים17 -
הכנה 5 דק׳כולל 45 דק׳ -
פחמימות47 גרם -
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 461.1 קק״ל 1844.6 קק״לפחמימות 46.8 גרם 187.0 גרםשומן 14.4 גרם 57.6 גרםנתרן 1511.4 מ״ג 6045.8 מ״גחלבון 52.0 גרם 208.1 גרםסיבים תזונתיים 7.5 גרם 29.8 גרםשומן רווי 7.1 גרם 28.6 גרםכולסטרול 206.1 מ״ג 824.6 מ״גסידן 89.8 מ״ג 359.1 מ״גברזל 8.4 מ״ג 33.5 מ״גאשלגן 898.8 מ״ג 3595.3 מ״גאבץ 9.5 מ״ג 38.1 מ״גסגור

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 461 | כמות מנות 4 |
|---|
מצרכים
מצרכים
-
4 שוקי עוף עם עור בינוניות
-
4 ירכי עוף עם עור בינוניות
-
12 בצלי שאלוט קטנים
רוטב
-
6 שיני שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 עלי דפנה
-
1 גבעול תימין טרי
-
1 1/2 כוסות מיץ תפוזים
-
1 כף גרידת תפוז
-
4 כפות מיץ לימון
-
1 כפית גרידת לימון
-
3 כפות סוכר חום בהיר – דמררה
-
2 כפות חומץ בלסמי
-
2 כפות רוטב סויה
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: קולפים את שיני השום ומועכים קלות.
- קוצצים דק את הג’ינג’ר.
- בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
- מוסיפים לרוטב את כרעי העוף ואת בצלי השאלוט ומערבבים היטב.
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מעבירים את העוף לתבנית האפייה ואופים בתנור החם 40 דקות. מדי פעם משקים את העוף בנוזלי הרוטב.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: קולפים את שיני השום ומועכים קלות.
- קוצצים דק את הג’ינג’ר.
- בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
- מוסיפים לרוטב את כרעי העוף ואת בצלי השאלוט ומערבבים היטב.
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מעבירים את העוף לתבנית האפייה ואופים בתנור החם 40 דקות. מדי פעם משקים את העוף בנוזלי הרוטב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן

