כרעי עוף בתנור בזיגוג תפוזי דם של אהרוני
ישראל אהרוני ממש לא רוצה שתעבדו קשה מדי במטבח, ולכן הוא מכין כרעי עוף בתנור בזיגוג תפוזי דם שמתקתקים ב-5 דקות, ויאללה לתנור! מנה נהדרת לאירוח או ליום חול
ישראל אהרוני ממש לא רוצה שתעבדו קשה מדי במטבח, ולכן הוא מכין כרעי עוף בתנור בזיגוג תפוזי דם שמתקתקים ב-5 דקות, ויאללה לתנור! מנה נהדרת לאירוח או ליום חול
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 406.7 קק״ל 1626.7 קק״לפחמימות 35.2 גרם 140.7 גרםשומן 8.8 גרם 35.1 גרםנתרן 229.8 מ״ג 919.3 מ״גחלבון 52.7 גרם 211.0 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.0 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.8 גרםכולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״גסידן 57.0 מ״ג 228.2 מ״גברזל 3.5 מ״ג 14.2 מ״גאשלגן 734.9 מ״ג 2939.6 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 22.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות35 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 406.7 קק״ל 1626.7 קק״לפחמימות 35.2 גרם 140.7 גרםשומן 8.8 גרם 35.1 גרםנתרן 229.8 מ״ג 919.3 מ״גחלבון 52.7 גרם 211.0 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.0 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.8 גרםכולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״גסידן 57.0 מ״ג 228.2 מ״גברזל 3.5 מ״ג 14.2 מ״גאשלגן 734.9 מ״ג 2939.6 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 22.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 407 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כרעי עוף בינוניות
-
8 בצלי שאלוט קטנים
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 כוס מיץ תפוזי דם
-
4 כפות חומץ בלסמי
-
2 כפות סוכר חום בהיר – דמררה
-
2 כפות גרידת תפוז
-
2 כפות תימין טרי
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-190 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- שוטפים את הכרעיים, מייבשים וחוצים לשוק וירך.
- קולפים וחוצים את בצלי השאלוט. מגררים את הג’ינג’ר על מיקרופליין.
- מערבבים בקערה גדולה את כל הרכיבים עם העוף.
- מניחים את הכרעיים על גבי התבנית, יוצקים מעל את שאריות הרוטב וצולים בתנור החם כ-40 דקות, או עד שהעופות אפויים ומוכנים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-190 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- שוטפים את הכרעיים, מייבשים וחוצים לשוק וירך.
- קולפים וחוצים את בצלי השאלוט. מגררים את הג’ינג’ר על מיקרופליין.
- מערבבים בקערה גדולה את כל הרכיבים עם העוף.
- מניחים את הכרעיים על גבי התבנית, יוצקים מעל את שאריות הרוטב וצולים בתנור החם כ-40 דקות, או עד שהעופות אפויים ומוכנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן