כנפי עוף ברוטב צ’ילי מתוק
תמרה אהרוני מכינה כנפי עוף ברוטב צ'ילי מתוק שפשוט אי אפשר להפסיק לזלול. מכינים כנשנוש לצפייה בכדורגל או כמנה ראשונה בארוחה אסיאתית
תמרה אהרוני מכינה כנפי עוף ברוטב צ'ילי מתוק שפשוט אי אפשר להפסיק לזלול. מכינים כנשנוש לצפייה בכדורגל או כמנה ראשונה בארוחה אסיאתית
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 829.9 קק״ל 1659.8 קק״לפחמימות 58.3 גרם 116.6 גרםשומן 47.8 גרם 95.6 גרםנתרן 3953.5 מ״ג 7907.0 מ״גחלבון 49.3 גרם 98.6 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 5.9 גרםשומן רווי 11.0 גרם 21.9 גרםכולסטרול 277.5 מ״ג 555.0 מ״גסידן 98.9 מ״ג 197.8 מ״גברזל 2.9 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 734.4 מ״ג 1468.8 מ״גאבץ 3.6 מ״ג 7.1 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות58 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 829.9 קק״ל 1659.8 קק״לפחמימות 58.3 גרם 116.6 גרםשומן 47.8 גרם 95.6 גרםנתרן 3953.5 מ״ג 7907.0 מ״גחלבון 49.3 גרם 98.6 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 5.9 גרםשומן רווי 11.0 גרם 21.9 גרםכולסטרול 277.5 מ״ג 555.0 מ״גסידן 98.9 מ״ג 197.8 מ״גברזל 2.9 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 734.4 מ״ג 1468.8 מ״גאבץ 3.6 מ״ג 7.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 830 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
כנפיים
-
500 גרם כנפי עוף
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 כפות קמח לבן
-
1 ליטר שמן קנולה
רוטב
-
2 כפות שמן קנולה
-
3 שיני שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטן
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
2 כפות רוטב סויה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/4 כוס מים
הגשה
-
3 גבעולי בצל ירוק
אופן הכנה
- חוצים את הכנפיים.
- ממליחים ומפלפלים את הכנפיים ומקמחים אותן היטב מכל הצדדים.
- מחממים את השמן במחבת או סיר ומטגנים את הכנפיים עד שהן מזהיבות היטב. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
- קוצצים דק את השום, הג’ינג’ר, הצ’ילי החריף והבצל הירוק.
- מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי כ-2 דקות.
- מוסיפים את כל שאר הרכיבים ומביאים לרתיחה.
- מחזירים את הכנפיים לרוטב, מערבבים ומבשלים יחד 5 דקות. לפני ההגשה מפזרים את הבצל הירוק.
אופן הכנה
- חוצים את הכנפיים.
- ממליחים ומפלפלים את הכנפיים ומקמחים אותן היטב מכל הצדדים.
- מחממים את השמן במחבת או סיר ומטגנים את הכנפיים עד שהן מזהיבות היטב. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
- קוצצים דק את השום, הג’ינג’ר, הצ’ילי החריף והבצל הירוק.
- מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי כ-2 דקות.
- מוסיפים את כל שאר הרכיבים ומביאים לרתיחה.
- מחזירים את הכנפיים לרוטב, מערבבים ומבשלים יחד 5 דקות. לפני ההגשה מפזרים את הבצל הירוק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן