כנאפה עם גבינה ודובדבנים טריים
אהרוני ממש לא חושב שצריך לעבוד קשה במטבח כדי להרשים את האורחים, ומכין כנאפה עם גבינה ודובדבנים טריים ב-15 דקות, קינוח קיצי וכיפי במיוחד
אהרוני ממש לא חושב שצריך לעבוד קשה במטבח כדי להרשים את האורחים, ומכין כנאפה עם גבינה ודובדבנים טריים ב-15 דקות, קינוח קיצי וכיפי במיוחד
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 160.2 קק״ל 1281.4 קק״לפחמימות 4.1 גרם 32.6 גרםשומן 15.0 גרם 120.3 גרםנתרן 2.1 מ״ג 16.7 מ״גחלבון 1.2 גרם 9.7 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.8 גרםשומן רווי 8.5 גרם 68.1 גרםכולסטרול 34.9 מ״ג 279.5 מ״גסידן 12.0 מ״ג 96.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 90.3 מ״ג 722.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות4 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 160.2 קק״ל 1281.4 קק״לפחמימות 4.1 גרם 32.6 גרםשומן 15.0 גרם 120.3 גרםנתרן 2.1 מ״ג 16.7 מ״גחלבון 1.2 גרם 9.7 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.8 גרםשומן רווי 8.5 גרם 68.1 גרםכולסטרול 34.9 מ״ג 279.5 מ״גסידן 12.0 מ״ג 96.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 90.3 מ״ג 722.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 160 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה שערות קדאיף
-
100 גרם חמאהמומסת
-
1 כף אבקת סוכר
מילוי
-
1 חבילה גבינת ריקוטה פרסקה
-
1 כוס דובדבנים טריים
-
1 כפית גרידת לימון
טיגון
-
30 גרם חמאהמומסת
הגשה
-
1 חופן פיסטוקים קלופים קלויים
אופן הכנה
- מכינים את הסירופ: בסיר קטן מרתיחים את כל חומרי הסירופ מלבד מי הזהר. מבשלים 15 דקות עד שהסירופ מסמיך מעט, מסירים מהאש ומוסיפים את מי הזהר.
- גוזרים את אטריות הקדאיף לחתיכות קצרות, מערבבים עם החמאה המומסת ואבקת הסוכר.
- מכינים את המילוי: מגלענים את הדובדבנים.
- מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי.
- שופכים את החמאה המומסת למחבת רחבה. מניחים מעליה חצי מכמות שערות הקדאיף ומשטחים. מוסיפים את כל תערובת המילוי כשמקפידים להשאיר שוליים של 1 ס”מ ללא מילוי. משטחים מעל את המחצית השנייה של שערות הקדאיף.
- מעבירים את המחבת ללהבה גבוהה ומטגנים 5 דקות בלי להפוך. בעזרת צלחת, הופכים את הכנאפה לצידה השני ומטגנים 5 דקות.
- מעבירים את הכנאפה לצלחת הגשה, יוצקים את הסירופ ומקשטים בפיסטוקים קצוצים.
אופן הכנה
- מכינים את הסירופ: בסיר קטן מרתיחים את כל חומרי הסירופ מלבד מי הזהר. מבשלים 15 דקות עד שהסירופ מסמיך מעט, מסירים מהאש ומוסיפים את מי הזהר.
- גוזרים את אטריות הקדאיף לחתיכות קצרות, מערבבים עם החמאה המומסת ואבקת הסוכר.
- מכינים את המילוי: מגלענים את הדובדבנים.
- מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי.
- שופכים את החמאה המומסת למחבת רחבה. מניחים מעליה חצי מכמות שערות הקדאיף ומשטחים. מוסיפים את כל תערובת המילוי כשמקפידים להשאיר שוליים של 1 ס”מ ללא מילוי. משטחים מעל את המחצית השנייה של שערות הקדאיף.
- מעבירים את המחבת ללהבה גבוהה ומטגנים 5 דקות בלי להפוך. בעזרת צלחת, הופכים את הכנאפה לצידה השני ומטגנים 5 דקות.
- מעבירים את הכנאפה לצלחת הגשה, יוצקים את הסירופ ומקשטים בפיסטוקים קצוצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן