כנאפה עם גבינה ודובדבנים טריים

אהרוני ממש לא חושב שצריך לעבוד קשה במטבח כדי להרשים את האורחים, ומכין כנאפה עם גבינה ודובדבנים טריים ב-15 דקות, קינוח קיצי וכיפי במיוחד
אהרוני ממש לא חושב שצריך לעבוד קשה במטבח כדי להרשים את האורחים, ומכין כנאפה עם גבינה ודובדבנים טריים ב-15 דקות, קינוח קיצי וכיפי במיוחד
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 160.2 קק״ל 1281.4 קק״ל
    פחמימות 4.1 גרם 32.6 גרם
    שומן 15.0 גרם 120.3 גרם
    נתרן 2.1 מ״ג 16.7 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 9.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.8 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 68.1 גרם
    כולסטרול 34.9 מ״ג 279.5 מ״ג
    סידן 12.0 מ״ג 96.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 90.3 מ״ג 722.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 160.2 קק״ל 1281.4 קק״ל
    פחמימות 4.1 גרם 32.6 גרם
    שומן 15.0 גרם 120.3 גרם
    נתרן 2.1 מ״ג 16.7 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 9.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.8 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 68.1 גרם
    כולסטרול 34.9 מ״ג 279.5 מ״ג
    סידן 12.0 מ״ג 96.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 90.3 מ״ג 722.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סירופ סוכר

טיגון

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הסירופ: בסיר קטן מרתיחים את כל חומרי הסירופ מלבד מי הזהר. מבשלים 15 דקות עד שהסירופ מסמיך מעט, מסירים מהאש ומוסיפים את מי הזהר.
  2. גוזרים את אטריות הקדאיף לחתיכות קצרות, מערבבים עם החמאה המומסת ואבקת הסוכר.
  3. מכינים את המילוי: מגלענים את הדובדבנים.
  4. מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי.
  5. שופכים את החמאה המומסת למחבת רחבה. מניחים מעליה חצי מכמות שערות הקדאיף ומשטחים. מוסיפים את כל תערובת המילוי כשמקפידים להשאיר שוליים של 1 ס”מ ללא מילוי. משטחים מעל את המחצית השנייה של שערות הקדאיף.
  6. מעבירים את המחבת ללהבה גבוהה ומטגנים 5 דקות בלי להפוך. בעזרת צלחת, הופכים את הכנאפה לצידה השני ומטגנים 5 דקות.
  7. מעבירים את הכנאפה לצלחת הגשה, יוצקים את הסירופ ומקשטים בפיסטוקים קצוצים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כנאפה עם גבינה ודובדבנים טריים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות