כדורי עוף בשומשום עם רוטב צ’ילי מתוק
אהרוני מכין את אחת המנות המיתולוגיות שלו - כדורי עוף בשומשום עם רוטב צ'ילי מתוק. לפני שתשימו לב כל הכדורים ייעלמו וייחטפו ישר מהמחבת
אהרוני מכין את אחת המנות המיתולוגיות שלו - כדורי עוף בשומשום עם רוטב צ'ילי מתוק. לפני שתשימו לב כל הכדורים ייעלמו וייחטפו ישר מהמחבת
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 189.6 קק״ל 2275.3 קק״לפחמימות 5.4 גרם 64.2 גרםשומן 12.6 גרם 150.7 גרםנתרן 489.9 מ״ג 5879.0 מ״גחלבון 13.3 גרם 159.5 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 30.9 גרםשומן רווי 2.4 גרם 28.6 גרםכולסטרול 50.3 מ״ג 603.8 מ״גסידן 211.1 מ״ג 2533.5 מ״גברזל 3.9 מ״ג 46.2 מ״גאשלגן 270.6 מ״ג 3246.7 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 24.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות5 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 189.6 קק״ל 2275.3 קק״לפחמימות 5.4 גרם 64.2 גרםשומן 12.6 גרם 150.7 גרםנתרן 489.9 מ״ג 5879.0 מ״גחלבון 13.3 גרם 159.5 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 30.9 גרםשומן רווי 2.4 גרם 28.6 גרםכולסטרול 50.3 מ״ג 603.8 מ״גסידן 211.1 מ״ג 2533.5 מ״גברזל 3.9 מ״ג 46.2 מ״גאשלגן 270.6 מ״ג 3246.7 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 24.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 190 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם פרגיות טחונות
-
1 בצל סגול בינוני
-
2 שיני שום
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1/2 צרור כוסברה
-
2 כפות רוטב סויה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 ביצה L
-
1 כוס שומשום
טיגון
הגשה
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל, השום, הג’ינג’ר והכוסברה.
- שמים בקערה את כל רכיבי הכדורים מלבד השומשום. מערבבים היטב.
- יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- בקערה קטנה שמים את השומשום. מגלגלים את הכדורים בשומשום כך שיצופו מכל צדיהם.
- מחממים שמן לטיגון עמוק. כשהוא חם, מטגנים את הכדורים כ-3 דקות, עד שהם מזהיבים.
- מגישים עם רוטב צ’ילי מתוק.
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל, השום, הג’ינג’ר והכוסברה.
- שמים בקערה את כל רכיבי הכדורים מלבד השומשום. מערבבים היטב.
- יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- בקערה קטנה שמים את השומשום. מגלגלים את הכדורים בשומשום כך שיצופו מכל צדיהם.
- מחממים שמן לטיגון עמוק. כשהוא חם, מטגנים את הכדורים כ-3 דקות, עד שהם מזהיבים.
- מגישים עם רוטב צ’ילי מתוק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן