כדורי עוף בציפוי שומשום של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מלמדת להכין כדורי עוף בציפוי שומשום, מטוגנים ופריכים מבחוץ ועסיסיים מבפנים, המוגשים לצד רוטב אסיאתי
תמרה אהרוני מלמדת להכין כדורי עוף בציפוי שומשום, מטוגנים ופריכים מבחוץ ועסיסיים מבפנים, המוגשים לצד רוטב אסיאתי
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 209.1 קק״ל 2509.5 קק״ל
    פחמימות 7.0 גרם 84.1 גרם
    שומן 14.9 גרם 178.9 גרם
    נתרן 689.6 מ״ג 8275.2 מ״ג
    חלבון 12.8 גרם 153.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 34.3 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 30.8 גרם
    כולסטרול 60.5 מ״ג 726.1 מ״ג
    סידן 215.3 מ״ג 2584.1 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 45.8 מ״ג
    אשלגן 411.5 מ״ג 4937.8 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 28.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 209.1 קק״ל 2509.5 קק״ל
    פחמימות 7.0 גרם 84.1 גרם
    שומן 14.9 גרם 178.9 גרם
    נתרן 689.6 מ״ג 8275.2 מ״ג
    חלבון 12.8 גרם 153.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 34.3 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 30.8 גרם
    כולסטרול 60.5 מ״ג 726.1 מ״ג
    סידן 215.3 מ״ג 2584.1 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 45.8 מ״ג
    אשלגן 411.5 מ״ג 4937.8 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 28.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

כדורי עוף

ציפוי

טיגון

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים וכותשים את השום ואת הג’ינג’ר. קולפים וקוצצים דק את השאלוטים, קוצצים דק את הבצל הירוק ואת הכוסברה. מעבירים את השומשום לקערה רחבה. סוחטים את מיץ הלימון.
  2. מגררים את הג’ינג’ר וקוצצים דק את הבצל הירוק בשביל הרוטב.
  3. בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי הכדורים. מקררים כ-30 דקות במקרר.
  4. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל רכיבי הרוטב ושומרים בצד.
  5. בידיים רטובות יוצרים כדורים בגודל פינג פונג מתערובת הבשר המקוררת. מגלגלים כל כדור בשומשום.
  6. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הכדורים עד שהם שחומים מכל הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
  7. מגישים את הכדורים עם הרוטב.

הערות

  • אם המנה מיועדת לילדים, אפשר לוותר על שבבי הצ'ילי היבשים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כדורי עוף בציפוי שומשום של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות