-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 157.0 קק״ל 1883.9 קק״לפחמימות 8.9 גרם 106.7 גרםשומן 7.8 גרם 93.5 גרםנתרן 927.6 מ״ג 11131.3 מ״גחלבון 13.7 גרם 164.2 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 17.5 גרםשומן רווי 0.8 גרם 9.2 גרםכולסטרול 21.2 מ״ג 253.8 מ״גסידן 25.9 מ״ג 310.7 מ״גברזל 0.9 מ״ג 11.0 מ״גאשלגן 196.1 מ״ג 2352.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 157.0 קק״ל 1883.9 קק״לפחמימות 8.9 גרם 106.7 גרםשומן 7.8 גרם 93.5 גרםנתרן 927.6 מ״ג 11131.3 מ״גחלבון 13.7 גרם 164.2 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 17.5 גרםשומן רווי 0.8 גרם 9.2 גרםכולסטרול 21.2 מ״ג 253.8 מ״גסידן 25.9 מ״ג 310.7 מ״גברזל 0.9 מ״ג 11.0 מ״גאשלגן 196.1 מ״ג 2352.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 157 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
כדורי עוף
-
1 כוס פיסטוקים קלופים קלויים
-
500 גרם סטייק פרגית
-
2 בצלי שאלוט בינוניים
-
2 שיני שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 חופן כוסברה
-
2 כפות רוטב סויה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 ביצה L
-
4 כפות קורנפלור
-
1 ליטר שמן קנולה
רוטב
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 גבעול בצל ירוק
-
1/2 כוס רוטב סויה
-
2 כפות מירין
-
3 כפות מיץ לימון
-
1/2 כפית שמן שומשום
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: טוחנים גס את הפיסטוק בכוס של בלנדר מוט (או במעבד מזון). מעבירים לצלחת שטוחה.
- קולפים את בצלי השאלוט, השום והג’ינג’ר.
- מניחים את העוף, הבצל, השום, הג’ינג’ר והכוסברה במעבד המזון וטוחנים לקבלת מחית.
- מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר רכיבי הכדורים מלבד הפיסטוקים הקצוצים והשמן לטיגון. לשים עד לפיזור אחיד של הרכיבים בתערובת.
- צרים מהתערובת כדורים קטנים ומצפים בפיסטוקים קצוצים.
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הכדורים עד להשחמה מכל הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
- מכינים את הרוטב: קולפים ומגררים את הג’ינג’ר.
- קוצצים דק את הבצל הירוק.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. מגישים לצד כדורי העוף.
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: טוחנים גס את הפיסטוק בכוס של בלנדר מוט (או במעבד מזון). מעבירים לצלחת שטוחה.
- קולפים את בצלי השאלוט, השום והג’ינג’ר.
- מניחים את העוף, הבצל, השום, הג’ינג’ר והכוסברה במעבד המזון וטוחנים לקבלת מחית.
- מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר רכיבי הכדורים מלבד הפיסטוקים הקצוצים והשמן לטיגון. לשים עד לפיזור אחיד של הרכיבים בתערובת.
- צרים מהתערובת כדורים קטנים ומצפים בפיסטוקים קצוצים.
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הכדורים עד להשחמה מכל הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
- מכינים את הרוטב: קולפים ומגררים את הג’ינג’ר.
- קוצצים דק את הבצל הירוק.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. מגישים לצד כדורי העוף.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן