כדורי עוף אסיאתיים בציפוי פיסטוק של אהרוני

השף אהרוני מלמד להכין כדורי עוף אסיאתיים בציפוי פיסטוק - שחומים ופריכים מבחוץ ועסיסיים מבפנים, עם רוטב טבילה משגע
השף אהרוני מלמד להכין כדורי עוף אסיאתיים בציפוי פיסטוק - שחומים ופריכים מבחוץ ועסיסיים מבפנים, עם רוטב טבילה משגע
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 157.0 קק״ל 1883.9 קק״ל
    פחמימות 8.9 גרם 106.7 גרם
    שומן 7.8 גרם 93.5 גרם
    נתרן 927.6 מ״ג 11131.3 מ״ג
    חלבון 13.7 גרם 164.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 17.5 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 21.2 מ״ג 253.8 מ״ג
    סידן 25.9 מ״ג 310.7 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 11.0 מ״ג
    אשלגן 196.1 מ״ג 2352.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 157.0 קק״ל 1883.9 קק״ל
    פחמימות 8.9 גרם 106.7 גרם
    שומן 7.8 גרם 93.5 גרם
    נתרן 927.6 מ״ג 11131.3 מ״ג
    חלבון 13.7 גרם 164.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 17.5 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 21.2 מ״ג 253.8 מ״ג
    סידן 25.9 מ״ג 310.7 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 11.0 מ״ג
    אשלגן 196.1 מ״ג 2352.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
ישראל אהרוני
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: טוחנים גס את הפיסטוק בכוס של בלנדר מוט (או במעבד מזון). מעבירים לצלחת שטוחה.
  2. קולפים את בצלי השאלוט, השום והג’ינג’ר.
  3. מניחים את העוף, הבצל, השום, הג’ינג’ר והכוסברה במעבד המזון וטוחנים לקבלת מחית.
  4. מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר רכיבי הכדורים מלבד הפיסטוקים הקצוצים והשמן לטיגון. לשים עד לפיזור אחיד של הרכיבים בתערובת.
  5. צרים מהתערובת כדורים קטנים ומצפים בפיסטוקים קצוצים.
  6. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הכדורים עד להשחמה מכל הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
  7. מכינים את הרוטב: קולפים ומגררים את הג’ינג’ר.
  8. קוצצים דק את הבצל הירוק.
  9. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. מגישים לצד כדורי העוף.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כדורי עוף אסיאתיים בציפוי פיסטוק של אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות