כדורי חמאה ולוז
קבלו מתכון נפלא של כדורי חמאה ולוז - עוגיות חמאה רכות ונמסות בפה עם טעם מודגש של אגוזים, שהכי פשוט להכין לבד בבית. חובה לאוהבי הז'אנר
קבלו מתכון נפלא של כדורי חמאה ולוז - עוגיות חמאה רכות ונמסות בפה עם טעם מודגש של אגוזים, שהכי פשוט להכין לבד בבית. חובה לאוהבי הז'אנר
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 149.3 קק״ל 5971.4 קק״לפחמימות 13.0 גרם 520.0 גרםשומן 9.4 גרם 375.4 גרםנתרן 20.1 מ״ג 805.2 מ״גחלבון 1.7 גרם 69.1 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 29.1 גרםשומן רווי 3.9 גרם 155.1 גרםכולסטרול 18.5 מ״ג 738.0 מ״גסידן 9.1 מ״ג 365.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 13.7 מ״גאשלגן 45.9 מ״ג 1835.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 9.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות13 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 149.3 קק״ל 5971.4 קק״לפחמימות 13.0 גרם 520.0 גרםשומן 9.4 גרם 375.4 גרםנתרן 20.1 מ״ג 805.2 מ״גחלבון 1.7 גרם 69.1 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 29.1 גרםשומן רווי 3.9 גרם 155.1 גרםכולסטרול 18.5 מ״ג 738.0 מ״גסידן 9.1 מ״ג 365.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 13.7 מ״גאשלגן 45.9 מ״ג 1835.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 9.0 מ״גסגור
עוגיות חמאה רכות ונמסות בפה. כל מי שטועם אותן מיד מבקש את המתכון. טעם האגוזים דומיננטי מאוד, אז בחרו באגוזים שאתם אוהבים. אני הכי אוהבת אגוזי לוז.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 149 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית, במהירות בינונית כ2-3 דקות.
- מנפים יחד קמח ומלח. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לתערובת. מעבדים רק שהתערובת אחידה.
- טוחנים דק ומערבבים פנימה אגוזי לוז.
- מגלגלים בידיים לכדורים בקוטר 3 ס”מ ומניחים בתבנית באופן מרווח.
- אופים 20-25 דקות עד שהעוגיות יציבות אבל עדיין בהירות. אפשר לבצוע אחת ולבדוק שהיא יבשה בפנים.
- מצננים מעט ומגלגלים באבקת סוכר את העוגיות החמימות.
- מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית, במהירות בינונית כ2-3 דקות.
- מנפים יחד קמח ומלח. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לתערובת. מעבדים רק שהתערובת אחידה.
- טוחנים דק ומערבבים פנימה אגוזי לוז.
- מגלגלים בידיים לכדורים בקוטר 3 ס”מ ומניחים בתבנית באופן מרווח.
- אופים 20-25 דקות עד שהעוגיות יציבות אבל עדיין בהירות. אפשר לבצוע אחת ולבדוק שהיא יבשה בפנים.
- מצננים מעט ומגלגלים באבקת סוכר את העוגיות החמימות.
- מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
הערות
- אפשר להשתמש בכל סוג אגוזים שאוהבים.
הערות
- אפשר להשתמש בכל סוג אגוזים שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן