כדורי חמאה ולוז

קבלו מתכון נפלא של כדורי חמאה ולוז - עוגיות חמאה רכות ונמסות בפה עם טעם מודגש של אגוזים, שהכי פשוט להכין לבד בבית. חובה לאוהבי הז'אנר
קבלו מתכון נפלא של כדורי חמאה ולוז - עוגיות חמאה רכות ונמסות בפה עם טעם מודגש של אגוזים, שהכי פשוט להכין לבד בבית. חובה לאוהבי הז'אנר
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 149.3 קק״ל 5971.4 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 520.0 גרם
    שומן 9.4 גרם 375.4 גרם
    נתרן 20.1 מ״ג 805.2 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 69.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 29.1 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 155.1 גרם
    כולסטרול 18.5 מ״ג 738.0 מ״ג
    סידן 9.1 מ״ג 365.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 45.9 מ״ג 1835.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 149.3 קק״ל 5971.4 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 520.0 גרם
    שומן 9.4 גרם 375.4 גרם
    נתרן 20.1 מ״ג 805.2 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 69.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 29.1 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 155.1 גרם
    כולסטרול 18.5 מ״ג 738.0 מ״ג
    סידן 9.1 מ״ג 365.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 45.9 מ״ג 1835.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור

עוגיות חמאה רכות ונמסות בפה. כל מי שטועם אותן מיד מבקש את המתכון. טעם האגוזים דומיננטי מאוד, אז בחרו באגוזים שאתם אוהבים. אני הכי אוהבת אגוזי לוז.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית, במהירות בינונית כ2-3 דקות.
  3. מנפים יחד קמח ומלח. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לתערובת. מעבדים רק שהתערובת אחידה.
  4. טוחנים דק ומערבבים פנימה אגוזי לוז.
  5. מגלגלים בידיים לכדורים בקוטר 3 ס”מ ומניחים בתבנית באופן מרווח.
  6. אופים 20-25 דקות עד שהעוגיות יציבות אבל עדיין בהירות. אפשר לבצוע אחת ולבדוק שהיא יבשה בפנים.
  7. מצננים מעט ומגלגלים באבקת סוכר את העוגיות החמימות.
  8. מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

הערות

  • אפשר להשתמש בכל סוג אגוזים שאוהבים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כדורי חמאה ולוז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות