-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 273.4 קק״ל 1640.1 קק״לפחמימות 4.8 גרם 28.8 גרםשומן 17.8 גרם 107.0 גרםנתרן 631.5 מ״ג 3788.9 מ״גחלבון 21.3 גרם 127.9 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.2 גרםשומן רווי 3.9 גרם 23.4 גרםכולסטרול 471.9 מ״ג 2831.4 מ״גסידן 27.0 מ״ג 162.0 מ״גברזל 9.3 מ״ג 55.8 מ״גאשלגן 332.3 מ״ג 1994.0 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 17.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
פחמימות5 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 273.4 קק״ל 1640.1 קק״לפחמימות 4.8 גרם 28.8 גרםשומן 17.8 גרם 107.0 גרםנתרן 631.5 מ״ג 3788.9 מ״גחלבון 21.3 גרם 127.9 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.2 גרםשומן רווי 3.9 גרם 23.4 גרםכולסטרול 471.9 מ״ג 2831.4 מ״גסידן 27.0 מ״ג 162.0 מ״גברזל 9.3 מ״ג 55.8 מ״גאשלגן 332.3 מ״ג 1994.0 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 17.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 273 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מוציאים את הכבדים מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה.
- מבשלים ביצים בסיר עם מים כ-10 דקות, עד שמתקבלות ביצים קשות. מצננים במים קרים ומקלפים.
- מחממים את המחבת על להבה בינונית, מוסיפים את שמן הזית והבצל ומטגנים כ-15 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל זהוב ורך. מוציאים את הבצל לצלחת.
- מוסיפים את הכבדים למחבת ומטגנים 3-2 דקות מכל צד עד שהכבדים מוכנים אך עדיין ורדרדים מבפנים.
- מוסיפים את הברנדי, מתבלים במלח והפלפל, מערבבים ומסירים מהלהבה. מצננים היטב.
- מעבירים את הבצל המטוגן, הכבדים והביצים הקשות למעבד המזון ומעבדים בפולסים רק עד לקבלת תערובת גסה ואחידה, אך לא משחתית. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מחלקים לצנצנות ושומרים במקרר.
אופן הכנה
- מוציאים את הכבדים מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה.
- מבשלים ביצים בסיר עם מים כ-10 דקות, עד שמתקבלות ביצים קשות. מצננים במים קרים ומקלפים.
- מחממים את המחבת על להבה בינונית, מוסיפים את שמן הזית והבצל ומטגנים כ-15 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל זהוב ורך. מוציאים את הבצל לצלחת.
- מוסיפים את הכבדים למחבת ומטגנים 3-2 דקות מכל צד עד שהכבדים מוכנים אך עדיין ורדרדים מבפנים.
- מוסיפים את הברנדי, מתבלים במלח והפלפל, מערבבים ומסירים מהלהבה. מצננים היטב.
- מעבירים את הבצל המטוגן, הכבדים והביצים הקשות למעבד המזון ומעבדים בפולסים רק עד לקבלת תערובת גסה ואחידה, אך לא משחתית. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מחלקים לצנצנות ושומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן