כבד קצוץ כמו בבית של סבתא

שי-לי ליפא מפנקת במתכון משפחתי - כבד קצוץ, מנה נוסטלגית מהמטבח האשכנזי. מכינים בקלי קלות במעבד מזון ונהנים מממרח נפלא
שי-לי ליפא מפנקת במתכון משפחתי - כבד קצוץ, מנה נוסטלגית מהמטבח האשכנזי. מכינים בקלי קלות במעבד מזון ונהנים מממרח נפלא
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 273.4 קק״ל 1640.1 קק״ל
    פחמימות 4.8 גרם 28.8 גרם
    שומן 17.8 גרם 107.0 גרם
    נתרן 631.5 מ״ג 3788.9 מ״ג
    חלבון 21.3 גרם 127.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.2 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 23.4 גרם
    כולסטרול 471.9 מ״ג 2831.4 מ״ג
    סידן 27.0 מ״ג 162.0 מ״ג
    ברזל 9.3 מ״ג 55.8 מ״ג
    אשלגן 332.3 מ״ג 1994.0 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 17.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 273.4 קק״ל 1640.1 קק״ל
    פחמימות 4.8 גרם 28.8 גרם
    שומן 17.8 גרם 107.0 גרם
    נתרן 631.5 מ״ג 3788.9 מ״ג
    חלבון 21.3 גרם 127.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.2 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 23.4 גרם
    כולסטרול 471.9 מ״ג 2831.4 מ״ג
    סידן 27.0 מ״ג 162.0 מ״ג
    ברזל 9.3 מ״ג 55.8 מ״ג
    אשלגן 332.3 מ״ג 1994.0 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 17.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים עד 5 מצרכים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מוציאים את הכבדים מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה.
  2. מבשלים ביצים בסיר עם מים כ-10 דקות, עד שמתקבלות ביצים קשות. מצננים במים קרים ומקלפים.
  3. מחממים את המחבת על להבה בינונית, מוסיפים את שמן הזית והבצל ומטגנים כ-15 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל זהוב ורך. מוציאים את הבצל לצלחת.
  4. מוסיפים את הכבדים למחבת ומטגנים 3-2 דקות מכל צד עד שהכבדים מוכנים אך עדיין ורדרדים מבפנים.
  5. מוסיפים את הברנדי, מתבלים במלח והפלפל, מערבבים ומסירים מהלהבה. מצננים היטב.
  6. מעבירים את הבצל המטוגן, הכבדים והביצים הקשות למעבד המזון ומעבדים בפולסים רק עד לקבלת תערובת גסה ואחידה, אך לא משחתית. טועמים ומתקנים את התיבול.
  7. מחלקים לצנצנות ושומרים במקרר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כבד קצוץ כמו בבית של סבתא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות