כבדי עוף מוקפצים עם סלט קינואה שחורה
השף שגב משה מלמד להכין כבדי עוף מוקפצים, זריזים ופשוטים להכנה, שמוגשים על מצע סלט קינואה שחורה עם אגוזי פקאן, חמוציות ושפע עשבי תיבול
השף שגב משה מלמד להכין כבדי עוף מוקפצים, זריזים ופשוטים להכנה, שמוגשים על מצע סלט קינואה שחורה עם אגוזי פקאן, חמוציות ושפע עשבי תיבול
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 503.4 קק״ל 2013.5 קק״לפחמימות 23.0 גרם 92.2 גרםשומן 34.3 גרם 137.3 גרםנתרן 805.3 מ״ג 3221.2 מ״גחלבון 25.0 גרם 99.9 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.9 גרםשומן רווי 5.3 גרם 21.3 גרםכולסטרול 431.3 מ״ג 1725.0 מ״גסידן 73.1 מ״ג 292.6 מ״גברזל 13.6 מ״ג 54.3 מ״גאשלגן 629.8 מ״ג 2519.4 מ״גאבץ 4.4 מ״ג 17.6 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות23 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 503.4 קק״ל 2013.5 קק״לפחמימות 23.0 גרם 92.2 גרםשומן 34.3 גרם 137.3 גרםנתרן 805.3 מ״ג 3221.2 מ״גחלבון 25.0 גרם 99.9 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.9 גרםשומן רווי 5.3 גרם 21.3 גרםכולסטרול 431.3 מ״ג 1725.0 מ״גסידן 73.1 מ״ג 292.6 מ״גברזל 13.6 מ״ג 54.3 מ״גאשלגן 629.8 מ״ג 2519.4 מ״גאבץ 4.4 מ״ג 17.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 503 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
כבדים
-
500 גרם כבדי עוף
-
3 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח גס
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
סלט
-
1/2 כוס קינואה שחורה
-
1 בצל סגול בינוני
-
1 כוס פטרוזיליה
-
1 כוס שמיר
-
4 עלי נענע
-
1/2 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
1/2 כוס חמוציות מיובשות
-
1/2 כוס אגוזי פקאן
-
4 כפות שמן זית
-
4 כפות מיץ לימון
הגשה
-
1 חופן עגבניות שרי צבעוניות
אופן הכנה
- מחממים מחבת על אש גבוהה עם שמן זית. צולים את הכבדים במחבת עד שהם מוכנים, מתבלים במלח ובפלפל שחור.
- מכינים את הסלט: מבשלים את הקינואה לפי הוראות היצרן.
- קוצצים את הבצל הסגול ומטגנים במעט שמן זית. שומרים בצד.
- קוצצים דק את הפטרוזיליה, השמיר, הנענע והפלפל הירוק החריף. שמים את כל מרכיבי הסלט בקערת ערבוב ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול.
- מניחים את סלט הקינואה על צלחת הגשה, מפזרים מעל את הכבדים הצלויים. אפשר לקשט בעגבניות שרי או בפרחי מאכל.
אופן הכנה
- מחממים מחבת על אש גבוהה עם שמן זית. צולים את הכבדים במחבת עד שהם מוכנים, מתבלים במלח ובפלפל שחור.
- מכינים את הסלט: מבשלים את הקינואה לפי הוראות היצרן.
- קוצצים את הבצל הסגול ומטגנים במעט שמן זית. שומרים בצד.
- קוצצים דק את הפטרוזיליה, השמיר, הנענע והפלפל הירוק החריף. שמים את כל מרכיבי הסלט בקערת ערבוב ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול.
- מניחים את סלט הקינואה על צלחת הגשה, מפזרים מעל את הכבדים הצלויים. אפשר לקשט בעגבניות שרי או בפרחי מאכל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן