כבדי עוף אסייתיים עם צ’יפס מתובל

השף משה שגב מפגיש בין מזרח ומערב ומכין מנה נפלאה של כבדים מוקפצים ברוטב אסיאתי המוגשים לצד צ'יפס פריך ומתובל
השף משה שגב מפגיש בין מזרח ומערב ומכין מנה נפלאה של כבדים מוקפצים ברוטב אסיאתי המוגשים לצד צ'יפס פריך ומתובל
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    55 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 654.3 קק״ל 1962.9 קק״ל
    פחמימות 55.0 גרם 164.9 גרם
    שומן 35.1 גרם 105.4 גרם
    נתרן 3884.7 מ״ג 11654.2 מ״ג
    חלבון 36.7 גרם 110.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 13.8 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 20.6 גרם
    כולסטרול 575.0 מ״ג 1725.0 מ״ג
    סידן 75.5 מ״ג 226.6 מ״ג
    ברזל 17.1 מ״ג 51.2 מ״ג
    אשלגן 1308.9 מ״ג 3926.6 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 14.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    55 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 654.3 קק״ל 1962.9 קק״ל
    פחמימות 55.0 גרם 164.9 גרם
    שומן 35.1 גרם 105.4 גרם
    נתרן 3884.7 מ״ג 11654.2 מ״ג
    חלבון 36.7 גרם 110.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 13.8 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 20.6 גרם
    כולסטרול 575.0 מ״ג 1725.0 מ״ג
    סידן 75.5 מ״ג 226.6 מ״ג
    ברזל 17.1 מ״ג 51.2 מ״ג
    אשלגן 1308.9 מ״ג 3926.6 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 14.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

כבדים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מנקים ושוטפים היטב את הכבדים. מייבשים בנייר סופג. קוצצים דק את הכוסברה, הפטרוזיליה והפלפל.
  2. מכינים את הרוטב: שמים את כל מצרכי הרוטב בסיר קטן ומבשלים כ-30 דקות, עד שמתקבל רוטב סמיך ומבריק. מערבבים מדי פעם. טועמים ומתקנים את התיבול: אם הרוטב לא מספיק מלוח, מוסיפים עוד קצת סויה, ואם הרוטב לא מספיק מתוק, מוסיפים עוד קצת סוכר.
  3. מכינים את הכבדים: מחממים את השמן במחבת על אש גבוהה. מוסיפים את הכבדים וצולים עד להשחמה. מוסיפים בהדרגה את הרוטב, מערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. מכינים את הצ’יפס: מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הצ’יפס עד שהוא מוכן. מוציאים לנייר סופג. מערבבים את הצ’יפס המוכן עם עשבי התיבול, הפלפל והמלח.
  5. מגישים את הכבדים לצד הצ’יפס.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כבדי עוף אסייתיים עם צ’יפס מתובל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות