טריקולד ביסקוויטים של קרין גורן

עוגת טריקולד ביסקוויטים קרה, ללא אפייה, עם מוס מפנק על בסיס שלושה סוגי שוקולד - מתכון של קרין גורן מהתוכנית סודות מתוקים
עוגת טריקולד ביסקוויטים קרה, ללא אפייה, עם מוס מפנק על בסיס שלושה סוגי שוקולד - מתכון של קרין גורן מהתוכנית סודות מתוקים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה שעה
    כולל 6 שעות
  • פחמימות
    135 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1172.0 קק״ל 2344.0 קק״ל
    פחמימות 134.9 גרם 269.9 גרם
    שומן 58.8 גרם 117.6 גרם
    נתרן 199.7 מ״ג 399.4 מ״ג
    חלבון 18.5 גרם 37.0 גרם
    סיבים תזונתיים 9.8 גרם 19.6 גרם
    שומן רווי 37.5 גרם 75.0 גרם
    כולסטרול 34.2 מ״ג 68.4 מ״ג
    סידן 375.4 מ״ג 750.8 מ״ג
    ברזל 8.2 מ״ג 16.4 מ״ג
    אשלגן 1105.0 מ״ג 2210.0 מ״ג
    אבץ 4.9 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה שעה
    כולל 6 שעות
  • פחמימות
    135 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1172.0 קק״ל 2344.0 קק״ל
    פחמימות 134.9 גרם 269.9 גרם
    שומן 58.8 גרם 117.6 גרם
    נתרן 199.7 מ״ג 399.4 מ״ג
    חלבון 18.5 גרם 37.0 גרם
    סיבים תזונתיים 9.8 גרם 19.6 גרם
    שומן רווי 37.5 גרם 75.0 גרם
    כולסטרול 34.2 מ״ג 68.4 מ״ג
    סידן 375.4 מ״ג 750.8 מ״ג
    ברזל 8.2 מ״ג 16.4 מ״ג
    אשלגן 1105.0 מ״ג 2210.0 מ״ג
    אבץ 4.9 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


מוס

שכבת ביסקוויטים

ציפוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים 3 קערות גדולות ושוברים לתוך כל קערה סוג אחר של שוקולד. מוסיפים לכל קערה 2 כפות חלב. מחממים כל קערה (בנפרד) במיקרו עד להמסה ומערבבים את השוקולד שבתוכה לאיחוד. מצננים את התערובות עד הגעה לטמפרטורת החדר.
  2. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, החלב, הסוכר והאינסטנט פודינג לקצפת רכה. מחלקים את הקצפת באופן שווה בין 3 הקערות ומערבבים לאיחוד. יתקבלו 3 מוסים בצבעים שונים.
  3. משטחים מחצית מהמוס הלבן בכל תבנית. מסדרים את הפתי בר בשורה מעל המוס הלבן. מברישים במעט חלב. משטחים מעל מחצית מהמוס השוקולד-חלב. שוב מסדרים את הפתי בר בשורה מעל המוס ומברישים בחלב. חוזרים על הפעולה עם 1/2 מוס השוקולד המריר.
  4. מעבירים למקפיא להתקשות למשך מינימום 6 שעות, או כל הלילה.
  5. מכינים את הזיגוג: מחממים במיקרו או בסיר על אש קטנה את השמנת המתוקה לסף רתיחה. מוסיפים את השוקולד ומערבבים להמסה. מצננים מעט.
  6. מוציאים את העוגות מהמקפיא ומפרידים בידיים את הדפנות של כל תבנית מהעוגה. הופכים כל עוגה על מגש ומסירים את התבנית. מוזגים את זיגוג השוקולד מעל העוגות ומורחים קלות בעזרת גב של כף, עד שהזיגוג זולג על הדפנות. שומרים במקפיא.
  7. שעתיים-שלוש לפני ההגשה מעבירים את העוגה למקרר, להפשרה. פורסים בסכין טבולה במים רותחים (טובלים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך) ומגישים. שומרים במקרר.

הערות

  • לחילוץ נוח משתמשים ב-2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טריקולד ביסקוויטים של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות