טרייפל קצפת ופירות אדומים

השף ישראל אהרוני מכין לכם קינוח בריטי קלאסי: טרייפל קצפת ופירות אדומים. קינוח יפהפה וחגיגי שניתן להכין מראש בכלי גדול ומרשים
השף ישראל אהרוני מכין לכם קינוח בריטי קלאסי: טרייפל קצפת ופירות אדומים. קינוח יפהפה וחגיגי שניתן להכין מראש בכלי גדול ומרשים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 168.5 קק״ל 1011.2 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 78.0 גרם
    שומן 6.9 גרם 41.5 גרם
    נתרן 35.3 מ״ג 211.8 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 37.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 21.6 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 16.3 גרם
    כולסטרול 210.7 מ״ג 1263.9 מ״ג
    סידן 94.9 מ״ג 569.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 192.0 מ״ג 1152.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 168.5 קק״ל 1011.2 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 78.0 גרם
    שומן 6.9 גרם 41.5 גרם
    נתרן 35.3 מ״ג 211.8 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 37.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 21.6 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 16.3 גרם
    כולסטרול 210.7 מ״ג 1263.9 מ״ג
    סידן 94.9 מ״ג 569.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 192.0 מ״ג 1152.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חוצים את העוגה לרוחבה לשלושה חלקים. חוצים את מקלות הווניל ומוציאים את הגרגרים. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת.
  2. מכינים את קרם הווניל: שמים במיקסר מבשל (או בסיר על הגז) את החלב והווניל ומביאים לרתיחה.
  3. בסיר נפרד טורפים את החלמונים והסוכר כ - 2-3 דקות במטרפה ידנית. מוסיפים את הקורנפלור וטורפים עוד דקה עד שהתערובת אחידה.
  4. יוצקים חלק מהחלב החם אל סיר החלמונים וטורפים.
  5. מוסיפים את שאר החלב בהדרגה וטורפים לתערובת חלקה. מבשלים תוך כדי טריפה מתמדת עד לקבלת קרם סמיך.
  6. מקררים לחלוטין (רצוי לפחות שעתיים במקרר) מקפלים לקרם חצי מהקצפת ומערבבים. מקררים שוב.
  7. שמים בתחתית כלי הגשה שכבה אחת של עוגה. מורחים מעל חצי מהקרם ומפזרים מחצית מהפירות. חוזרים על הפעולה ומסיימים עם שכבת עוגה אחרונה. מקשטים במחצית מהקצפת ומגישים, או שומרים במקרר עד להגשה.

הערות

  • ניתן להשתמש בתותים, פטל, אוכמניות, דובדבנים וכו׳
  • ניתן לבשל את הקרם גם בסיר רגיל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טרייפל קצפת ופירות אדומים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות