טראפלס שוקולד קרמל של קרין גורן
קבלו המלצה חמה על מתכון של טראפלס שוקולד קרמל עם שברי עוגיות בטעם קרמל. מדובר בממתק ביתי מושלם. בואו לגלות כמה קל להכין אותו
קבלו המלצה חמה על מתכון של טראפלס שוקולד קרמל עם שברי עוגיות בטעם קרמל. מדובר בממתק ביתי מושלם. בואו לגלות כמה קל להכין אותו
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 72.4 קק״ל 2173.2 קק״לפחמימות 8.7 גרם 261.5 גרםשומן 3.8 גרם 114.8 גרםנתרן 8.1 מ״ג 241.8 מ״גחלבון 1.0 גרם 30.4 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 38.0 גרםשומן רווי 2.0 גרם 59.9 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 6.0 מ״גסידן 8.8 מ״ג 264.1 מ״גברזל 0.9 מ״ג 26.6 מ״גאשלגן 84.5 מ״ג 2536.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 11.7 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 30 דק׳כולל 5 שעות
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 72.4 קק״ל 2173.2 קק״לפחמימות 8.7 גרם 261.5 גרםשומן 3.8 גרם 114.8 גרםנתרן 8.1 מ״ג 241.8 מ״גחלבון 1.0 גרם 30.4 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 38.0 גרםשומן רווי 2.0 גרם 59.9 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 6.0 מ״גסידן 8.8 מ״ג 264.1 מ״גברזל 0.9 מ״ג 26.6 מ״גאשלגן 84.5 מ״ג 2536.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 11.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 72 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם שוקולד מריר
-
2 כפות ממרח לוטוס
-
1/2 חבילה עוגיות לוטוס
-
1/2 כוס אבקת קקאו
אופן הכנה
- במיקרוגל מחממים את השמנת המתוקה לסף רתיחה.
- ממיסים במיקרוגל בכלי נפרד את השוקולד המריר. מוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב את השמנת המתוקה החמה.
- בעזרת מערוך או מעבד מזון, שוברים את עוגיות הקרמל לפירורים קטנים.
- מערבבים פנימה את הממרח ופירורי העוגיות. מעבירים לשקית זילוף וגוזרים פתח קטן.
- משמנים את תבנית הכדורים המיוחדת (או תבנית אחרת עם שקעים בגודל “ביס”) וממלאים בתערובת השוקולד.
- מכסים בניילון נצמד ומקפיאים 4 שעות לפחות, להתקשות.
- מחלצים מהתבניות בלחיצה. מגלגלים בקקאו לציפוי.
אופן הכנה
- במיקרוגל מחממים את השמנת המתוקה לסף רתיחה.
- ממיסים במיקרוגל בכלי נפרד את השוקולד המריר. מוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב את השמנת המתוקה החמה.
- בעזרת מערוך או מעבד מזון, שוברים את עוגיות הקרמל לפירורים קטנים.
- מערבבים פנימה את הממרח ופירורי העוגיות. מעבירים לשקית זילוף וגוזרים פתח קטן.
- משמנים את תבנית הכדורים המיוחדת (או תבנית אחרת עם שקעים בגודל “ביס”) וממלאים בתערובת השוקולד.
- מכסים בניילון נצמד ומקפיאים 4 שעות לפחות, להתקשות.
- מחלצים מהתבניות בלחיצה. מגלגלים בקקאו לציפוי.
הערות
- אם אין תבנית מתאימה, אפשר לגלגל את המסה ידנית לכדורים בגודל רצוי.
הערות
- אם אין תבנית מתאימה, אפשר לגלגל את המסה ידנית לכדורים בגודל רצוי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן