-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 63.1 קק״ל 1891.5 קק״לפחמימות 6.6 גרם 198.0 גרםשומן 3.8 גרם 114.1 גרםנתרן 1.4 מ״ג 41.5 מ״גחלבון 0.7 גרם 20.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 24.0 גרםשומן רווי 2.5 גרם 75.0 גרםכולסטרול 3.8 מ״ג 113.5 מ״גסידן 7.2 מ״ג 216.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 20.7 מ״גאשלגן 62.8 מ״ג 1884.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 8.8 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות7 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 63.1 קק״ל 1891.5 קק״לפחמימות 6.6 גרם 198.0 גרםשומן 3.8 גרם 114.1 גרםנתרן 1.4 מ״ג 41.5 מ״גחלבון 0.7 גרם 20.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 24.0 גרםשומן רווי 2.5 גרם 75.0 גרםכולסטרול 3.8 מ״ג 113.5 מ״גסידן 7.2 מ״ג 216.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 20.7 מ״גאשלגן 62.8 מ״ג 1884.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 8.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 63 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2כוס או 120 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2 מנות אספרסו
-
50 גרם חמאה
-
300 גרם שוקולד מריר
ציפוי
אופן הכנה
- בסיר קטן מחממים שמנת, אספרסו וחמאה עד לסף רתיחה.
- בינתיים, שוברים את השוקולד המריר לקוביות ושמים בקערה.
- שופכים את התערובת החמה על השוקולד וטורפים עד שהשוקולד נמס ונוצרת תערובת חלקה.
- מעבירים את התערובת לתבנית קטנה ומקררים במקרר כ-30 דקות.
- לאחר שהתערובת התקררה, יוצרים כדורים קטנים בעזרת כפית ומגלגלים לצורת עיגול מושלמת עם הידיים.
- שמים מעט אבקת קקאו בתבנית או בצלחת שטוחה. מגלגלים כל כדור באבקת קקאו עד שהוא מכוסה מכל הצדדים.
- שומרים את הטראפלס במקרר עד להגשה.
אופן הכנה
- בסיר קטן מחממים שמנת, אספרסו וחמאה עד לסף רתיחה.
- בינתיים, שוברים את השוקולד המריר לקוביות ושמים בקערה.
- שופכים את התערובת החמה על השוקולד וטורפים עד שהשוקולד נמס ונוצרת תערובת חלקה.
- מעבירים את התערובת לתבנית קטנה ומקררים במקרר כ-30 דקות.
- לאחר שהתערובת התקררה, יוצרים כדורים קטנים בעזרת כפית ומגלגלים לצורת עיגול מושלמת עם הידיים.
- שמים מעט אבקת קקאו בתבנית או בצלחת שטוחה. מגלגלים כל כדור באבקת קקאו עד שהוא מכוסה מכל הצדדים.
- שומרים את הטראפלס במקרר עד להגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן