
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 561.8 קק״ל 2247.2 קק״לפחמימות 18.2 גרם 72.8 גרםשומן 52.2 גרם 208.9 גרםנתרן 53.4 מ״ג 213.4 מ״גחלבון 15.8 גרם 63.3 גרםסיבים תזונתיים 19.9 גרם 79.7 גרםשומן רווי 33.2 גרם 132.9 גרםכולסטרול 132.0 מ״ג 528.0 מ״גסידן 157.7 מ״ג 630.7 מ״גברזל 8.9 מ״ג 35.6 מ״גאשלגן 1011.2 מ״ג 4044.6 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 16.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8 -
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים ו-10 דק׳ -
פחמימות18 גרם -
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 561.8 קק״ל 2247.2 קק״לפחמימות 18.2 גרם 72.8 גרםשומן 52.2 גרם 208.9 גרםנתרן 53.4 מ״ג 213.4 מ״גחלבון 15.8 גרם 63.3 גרםסיבים תזונתיים 19.9 גרם 79.7 גרםשומן רווי 33.2 גרם 132.9 גרםכולסטרול 132.0 מ״ג 528.0 מ״גסידן 157.7 מ״ג 630.7 מ״גברזל 8.9 מ״ג 35.6 מ״גאשלגן 1011.2 מ״ג 4044.6 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 16.8 מ״גסגור

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-10 דק׳ | קלוריות 562 | כמות מנות 4 |
|---|
מצרכים
מצרכים
-
200 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
250 גרם גבינת מסקרפונה
-
1 חבילה בישקוטי
-
1 1/4 כוסות מים
-
1 מנה אספרסו
-
3 כוסות אבקת קקאו

אופן הכנה
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת, הגבינה, תמצית הווניל והסוכר לקרם יציב.
- טובלים את הבישקוטי בקפה ומרפדים את התחתית של כל כוס בשברי בישקוטי ספוגים.
- יוצקים 1/3 מתערובת הקרם על הבישקוטי ומפזרים מעל שכבה של אבקת קקאו. חוזרים על הפעולה פעמיים באותו הסדר: הבישקוטי, הקרם והקקאו.
- מכסים את הכוסות בניילון נצמד ומקררים 2-3 שעות במקרר.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת, הגבינה, תמצית הווניל והסוכר לקרם יציב.
- טובלים את הבישקוטי בקפה ומרפדים את התחתית של כל כוס בשברי בישקוטי ספוגים.
- יוצקים 1/3 מתערובת הקרם על הבישקוטי ומפזרים מעל שכבה של אבקת קקאו. חוזרים על הפעולה פעמיים באותו הסדר: הבישקוטי, הקרם והקקאו.
- מכסים את הכוסות בניילון נצמד ומקררים 2-3 שעות במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן

