טירמיסו – עוגת שכבות איטלקית עם מסקרפונה וקפה
אוהבים טירמיסו? נסו להכין בבית קינוח שכבות מענג של קרם מסקרפונה ובישקוטי טבולים בקפה משובח. אפשר להכין יום קודם ולשמור במקרר, הקינוח ישתבח עם הזמן
אוהבים טירמיסו? נסו להכין בבית קינוח שכבות מענג של קרם מסקרפונה ובישקוטי טבולים בקפה משובח. אפשר להכין יום קודם ולשמור במקרר, הקינוח ישתבח עם הזמן
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2094.6 קק״ל 2094.6 קק״לפחמימות 29.3 גרם 29.3 גרםשומן 204.4 גרם 204.4 גרםנתרן 243.1 מ״ג 243.1 מ״גחלבון 31.3 גרם 31.3 גרםסיבים תזונתיים 10.6 גרם 10.6 גרםשומן רווי 137.6 גרם 137.6 גרםכולסטרול 600.0 מ״ג 600.0 מ״גסידן 416.2 מ״ג 416.2 מ״גברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 963.7 מ״ג 963.7 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
פחמימות29 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2094.6 קק״ל 2094.6 קק״לפחמימות 29.3 גרם 29.3 גרםשומן 204.4 גרם 204.4 גרםנתרן 243.1 מ״ג 243.1 מ״גחלבון 31.3 גרם 31.3 גרםסיבים תזונתיים 10.6 גרם 10.6 גרםשומן רווי 137.6 גרם 137.6 גרםכולסטרול 600.0 מ״ג 600.0 מ״גסידן 416.2 מ״ג 416.2 מ״גברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 963.7 מ״ג 963.7 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 2095 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
שכבת בישקוטי
-
1 חבילה בישקוטי
-
2 מנות אספרסו
-
1/2 כוס מים רותחים
-
2 כפות ליקר קפה
קרם
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
500 גרם גבינת מסקרפונה
-
2 כפות גרידת תפוז
קישוט
-
4 כפות אבקת קקאו
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת רכה. מוסיפים את גבינת המסקרפונה, הווניל וגרידת התפוז וממשיכים להקציף לקבלת תערובת אחידה ויציבה.
- בינתיים מערבבים את הקפה עם הליקר בצלחת קעורה או בתבנית. טובלים את הבישקוטי בתערובת ומרפדים תבנית מלבנית שקופה (זכוכית) בגודל 20X30 בשכבה אחידה.
- על שכבת הבישקוטי מניחים מחצית מכמות הקרם, וחוזרים על הפעולה בשנית. מסיימים בשכבת קרם.
- מכסים את התבנית בניילון נצמד ומקררים במקרר לפחות שעתיים.
- לפני ההגשה זורים קקאו לקישוט ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת רכה. מוסיפים את גבינת המסקרפונה, הווניל וגרידת התפוז וממשיכים להקציף לקבלת תערובת אחידה ויציבה.
- בינתיים מערבבים את הקפה עם הליקר בצלחת קעורה או בתבנית. טובלים את הבישקוטי בתערובת ומרפדים תבנית מלבנית שקופה (זכוכית) בגודל 20X30 בשכבה אחידה.
- על שכבת הבישקוטי מניחים מחצית מכמות הקרם, וחוזרים על הפעולה בשנית. מסיימים בשכבת קרם.
- מכסים את התבנית בניילון נצמד ומקררים במקרר לפחות שעתיים.
- לפני ההגשה זורים קקאו לקישוט ומגישים.
הערות
- בעת ההכנה גבינת המסקרפונה צריכה להיות בטמפרטורת החדר, ולכן יש להוציאה מהמקרר לפחות שעה לפני ההכנה
הערות
- בעת ההכנה גבינת המסקרפונה צריכה להיות בטמפרטורת החדר, ולכן יש להוציאה מהמקרר לפחות שעה לפני ההכנה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן