טירמיסו בתבנית בועות

קרין גורן מכינה עוגת טירמיסו קלאסית בגרסה שלא כוללת ביצים, שמכינים בתבנית בועות מקסימה שעושה את כל ההבדל
קרין גורן מכינה עוגת טירמיסו קלאסית בגרסה שלא כוללת ביצים, שמכינים בתבנית בועות מקסימה שעושה את כל ההבדל
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 7 שעות
  • פחמימות
    30 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1179.5 קק״ל 1179.5 קק״ל
    פחמימות 30.4 גרם 30.4 גרם
    שומן 106.4 גרם 106.4 גרם
    נתרן 282.3 מ״ג 282.3 מ״ג
    חלבון 21.6 גרם 21.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 71.3 גרם 71.3 גרם
    כולסטרול 312.8 מ״ג 312.8 מ״ג
    סידן 349.6 מ״ג 349.6 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 671.5 מ״ג 671.5 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 7 שעות
  • פחמימות
    30 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1179.5 קק״ל 1179.5 קק״ל
    פחמימות 30.4 גרם 30.4 גרם
    שומן 106.4 גרם 106.4 גרם
    נתרן 282.3 מ״ג 282.3 מ״ג
    חלבון 21.6 גרם 21.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 71.3 גרם 71.3 גרם
    כולסטרול 312.8 מ״ג 312.8 מ״ג
    סידן 349.6 מ״ג 349.6 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 671.5 מ״ג 671.5 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


טירמיסו

קישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, החלב, האינסטנט פודינג, הסוכר והמסקרפונה לקרם יציב.
  2. משטחים בתבנית הסיליקון כ-1/2 מכמות הקרם. דופקים את התבנית במשטח העבודה, כדי למלא את כל החריצים ולהיפטר מבועות.
  3. מכינים קערה עם קפה מוכן. טובלים כ-1/2 מכמות הבישקוטי טבילה קצרה בקפה, ומסדרים מעל הקרם שבתבנית. משתדלים לא להגיע לדפנות, כדי שהעוגיות יהיו מכוסות לגמרי בקרם גם מהצדדים.
  4. מכסים ביתרת הקרם ומיישרים. מסדרים על הקרם את הבישקוטי הנותרים, טבולים טבילה קצרה בקפה.
  5. מעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות, או ללילה.
  6. מחלצים את הטירמיסו הקפוא בלחיצה ומניחים הפוך על צלחת הגשה.
  7. מפזרים מעל העוגה את הקקאו. שומרים במקרר ומגישים קר.

הערות

  • אפשר להכין את העוגה גם בתבנית מלבנית בינונית רגילה, או בכלים אישיים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טירמיסו בתבנית בועות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות