טירמיסו בכוסות אישיות עם קרם מסקרפונה וקפה

עדי קלינגהופר ממש לא חושבת שצריך לעבוד קשה מדי כדי להרשים את האורחים בחג השבועות, ומכינה טירמיסו בכוסות אישיות עם קרם מסקרפונה וקפה
עדי קלינגהופר ממש לא חושבת שצריך לעבוד קשה מדי כדי להרשים את האורחים בחג השבועות, ומכינה טירמיסו בכוסות אישיות עם קרם מסקרפונה וקפה
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 9.0 קק״ל 89.6 קק״ל
    פחמימות 1.7 גרם 17.2 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 1.5 מ״ג 15.2 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 9.0 קק״ל 89.6 קק״ל
    פחמימות 1.7 גרם 17.2 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 1.5 מ״ג 15.2 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
עדי קלינגהופר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סירופ קפה

קרם מסקרפונה

משחת קפה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את סירופ הקפה: בקערה קטנה מערבבים את המים, הסוכר והקפה. שומרים בצד.
  2. מכינים את קרם המסקרפונה: במיקסר עם וו מטרפה מקציפים את קרם המסקרפונה לקרם יציב ואחיד. מחלקים את הקרם ל-2 קערות. לקערה אחת מוסיפים את משחת הקפה ומערבבים. מעבירים כל אחת מהתערובות לשקיות זילוף.
  3. מרכיבים את הקינוח: בכל כוס הגשה מזלפים 1/3 כוס קרם מסקרפונה לבן.
  4. טובלים את הבישקוטי בסירופ הקפה ומסדרים שכבה בכל כוס. מפזרים מעל מעט אבקת קקאו.
  5. מזלפים עוד 1/3 כוס עם קרם המסקרפונה עם הקפה ומפזרים מעל אבקת קקאו.
  6. מסיימים בשכבה נוספת של קרם מסקרפונה לבן, מפזרים אבקת קקאו ומקשטים בבישקוטי. מקררים לפחות שעתיים.
    טירמיסו בכוסות אישיות עם קרם מסקרפונה וקפה

 

מתכון בשיתוף מחלבות גד
צילום: נטע ליבנה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טירמיסו בכוסות אישיות עם קרם מסקרפונה וקפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות