טירמיסו בכוסות אישיות עם קרם מסקרפונה וקפה
עדי קלינגהופר ממש לא חושבת שצריך לעבוד קשה מדי כדי להרשים את האורחים בחג השבועות, ומכינה טירמיסו בכוסות אישיות עם קרם מסקרפונה וקפה
עדי קלינגהופר ממש לא חושבת שצריך לעבוד קשה מדי כדי להרשים את האורחים בחג השבועות, ומכינה טירמיסו בכוסות אישיות עם קרם מסקרפונה וקפה
- עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 9.0 קק״ל 89.6 קק״לפחמימות 1.7 גרם 17.2 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 1.5 מ״ג 15.2 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-25 דק׳
-
פחמימות2 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 9.0 קק״ל 89.6 קק״לפחמימות 1.7 גרם 17.2 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 1.5 מ״ג 15.2 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-25 דק׳ | קלוריות 9 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
סירופ קפה
-
1/2 כוס מים רותחים
-
5 כפות קפה נמס
קרם מסקרפונה
-
250 גרם קרם מסקרפונה להקצפה
משחת קפה
-
3 כפות קפה נמס
-
2 כפות מים רותחים
אופן הכנה
- מכינים את סירופ הקפה: בקערה קטנה מערבבים את המים, הסוכר והקפה. שומרים בצד.
- מכינים את קרם המסקרפונה: במיקסר עם וו מטרפה מקציפים את קרם המסקרפונה לקרם יציב ואחיד. מחלקים את הקרם ל-2 קערות. לקערה אחת מוסיפים את משחת הקפה ומערבבים. מעבירים כל אחת מהתערובות לשקיות זילוף.
- מרכיבים את הקינוח: בכל כוס הגשה מזלפים 1/3 כוס קרם מסקרפונה לבן.
- טובלים את הבישקוטי בסירופ הקפה ומסדרים שכבה בכל כוס. מפזרים מעל מעט אבקת קקאו.
- מזלפים עוד 1/3 כוס עם קרם המסקרפונה עם הקפה ומפזרים מעל אבקת קקאו.
- מסיימים בשכבה נוספת של קרם מסקרפונה לבן, מפזרים אבקת קקאו ומקשטים בבישקוטי. מקררים לפחות שעתיים.
מתכון בשיתוף מחלבות גד
צילום: נטע ליבנה
אופן הכנה
- מכינים את סירופ הקפה: בקערה קטנה מערבבים את המים, הסוכר והקפה. שומרים בצד.
- מכינים את קרם המסקרפונה: במיקסר עם וו מטרפה מקציפים את קרם המסקרפונה לקרם יציב ואחיד. מחלקים את הקרם ל-2 קערות. לקערה אחת מוסיפים את משחת הקפה ומערבבים. מעבירים כל אחת מהתערובות לשקיות זילוף.
- מרכיבים את הקינוח: בכל כוס הגשה מזלפים 1/3 כוס קרם מסקרפונה לבן.
- טובלים את הבישקוטי בסירופ הקפה ומסדרים שכבה בכל כוס. מפזרים מעל מעט אבקת קקאו.
- מזלפים עוד 1/3 כוס עם קרם המסקרפונה עם הקפה ומפזרים מעל אבקת קקאו.
- מסיימים בשכבה נוספת של קרם מסקרפונה לבן, מפזרים אבקת קקאו ומקשטים בבישקוטי. מקררים לפחות שעתיים.
מתכון בשיתוף מחלבות גד
צילום: נטע ליבנה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן