עוגת טירמיסו שאפשר להכין מראש

אלון שבו מלמד אתכם איך להכין עוגת טירמיסו עם בישקוטי טבולים בקפה, קרם גבינה וקקאו. והבונוס? מכינים מראש ומצננים במקרר עד שהאורחים באים
אלון שבו מלמד אתכם איך להכין עוגת טירמיסו עם בישקוטי טבולים בקפה, קרם גבינה וקקאו. והבונוס? מכינים מראש ומצננים במקרר עד שהאורחים באים
  • אלון שבו
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 280.0 קק״ל 2800.4 קק״ל
    פחמימות 2.3 גרם 22.6 גרם
    שומן 24.2 גרם 242.2 גרם
    נתרן 29.9 מ״ג 298.9 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 31.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 15.3 גרם 153.1 גרם
    כולסטרול 95.6 מ״ג 955.8 מ״ג
    סידן 47.8 מ״ג 478.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 83.4 מ״ג 834.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 280.0 קק״ל 2800.4 קק״ל
    פחמימות 2.3 גרם 22.6 גרם
    שומן 24.2 גרם 242.2 גרם
    נתרן 29.9 מ״ג 298.9 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 31.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 15.3 גרם 153.1 גרם
    כולסטרול 95.6 מ״ג 955.8 מ״ג
    סידן 47.8 מ״ג 478.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 83.4 מ״ג 834.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור

הקינוח האהוב עליי ביותר הוא טירמיסו. מאז שהתחלתי להכין אותו בעצמי הבנתי למעשה כמה הוא פשוט להכנה ואיך ניתן לשדרג ולהכין אותו בהתאם לטעם האישי שלכם. הפלוס הגדול הוא שהטירמיסו משתבח ככל שהוא ממתין יותר זמן במקרר – הבישקוטי מתרככים והקרם סופג את כל הטעמים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
אלון שבו
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בסיס

סירופ קפה

קרם מסקרפונה

קישוט ועיטור

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בסיר את הסוכר והמים. מצננים את הסירופ, מוסיפים את האספרסו, האמרטו והרום ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית עמוקה או כלי מרובע אחר במידות הגדולות ממידות הרינג/התבנית.
  2. מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר עם וו בלון את המסקרפונה, השמנת המתוקה, הסוכר והווניל לקציפה יציבה. מעבירים את הקציפה לקערה גדולה ומשהים במקרר.
  3. במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצה והסוכר במשך 5 דקות לקציפה תפוחה ובהירה. מקפלים בזהירות את קציפת הביצים לתוך קציפת המסקרפונה לתערובת אחידה.
  4. אם משתמשים ברינג, מניחים אותו על משטח ישר ויציב עם נייר אפייה, או על כלי ההגשה. טובלים את הבישקוטי בסירופ הקפה משני הצדדים. מעבירים מיד לתוך הרינג/התבנית ומסדרים בצורה צפופה בשכבה אחת.
  5. מעבירים 1/2 מהקרם לתוך הרינג/התבנית ומפלסים אותו בעזרת פלטה. טובלים את הבישקוטי בסירופ הקפה משני הצדדים ומניחים מיד על שכבת הקרם. מסדרים שכבה צפופה נוספת.
  6. מעבירים את יתרת הקרם לתוך הרינג/התבנית ומפלסים בעזרת הפלטה. מצננים במקרר. לקראת ההגשה מעבירים סכין בדפנות הרינג ומחלצים אותו בזהירות.
  7. מפזרים את אבקת הקקאו בנדיבות ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת טירמיסו שאפשר להכין מראש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות