עוגת טירמיסו שאפשר להכין מראש
אלון שבו מלמד אתכם איך להכין עוגת טירמיסו עם בישקוטי טבולים בקפה, קרם גבינה וקקאו. והבונוס? מכינים מראש ומצננים במקרר עד שהאורחים באים
אלון שבו מלמד אתכם איך להכין עוגת טירמיסו עם בישקוטי טבולים בקפה, קרם גבינה וקקאו. והבונוס? מכינים מראש ומצננים במקרר עד שהאורחים באים
- אלון שבו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 280.0 קק״ל 2800.4 קק״לפחמימות 2.3 גרם 22.6 גרםשומן 24.2 גרם 242.2 גרםנתרן 29.9 מ״ג 298.9 מ״גחלבון 3.2 גרם 31.6 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.3 גרםשומן רווי 15.3 גרם 153.1 גרםכולסטרול 95.6 מ״ג 955.8 מ״גסידן 47.8 מ״ג 478.3 מ״גברזל 0.6 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 83.4 מ״ג 834.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
פחמימות2 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 280.0 קק״ל 2800.4 קק״לפחמימות 2.3 גרם 22.6 גרםשומן 24.2 גרם 242.2 גרםנתרן 29.9 מ״ג 298.9 מ״גחלבון 3.2 גרם 31.6 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.3 גרםשומן רווי 15.3 גרם 153.1 גרםכולסטרול 95.6 מ״ג 955.8 מ״גסידן 47.8 מ״ג 478.3 מ״גברזל 0.6 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 83.4 מ״ג 834.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.4 מ״גסגור
הקינוח האהוב עליי ביותר הוא טירמיסו. מאז שהתחלתי להכין אותו בעצמי הבנתי למעשה כמה הוא פשוט להכנה ואיך ניתן לשדרג ולהכין אותו בהתאם לטעם האישי שלכם. הפלוס הגדול הוא שהטירמיסו משתבח ככל שהוא ממתין יותר זמן במקרר – הבישקוטי מתרככים והקרם סופג את כל הטעמים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 280 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
1 חבילה בישקוטי
סירופ קפה
-
300מ"ל או 1 1/4 כוסות מים
-
2 מנות אספרסו
-
1 כף ליקר אמרטו
-
1 כף רום
קרם מסקרפונה
-
300 גרם גבינת מסקרפונה
-
300מ"ל או 1 1/4 כוסות שמנת מתוקה 38%
-
1 ביצה L
קישוט ועיטור
-
2 כפות אבקת קקאו
אופן הכנה
- מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בסיר את הסוכר והמים. מצננים את הסירופ, מוסיפים את האספרסו, האמרטו והרום ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית עמוקה או כלי מרובע אחר במידות הגדולות ממידות הרינג/התבנית.
- מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר עם וו בלון את המסקרפונה, השמנת המתוקה, הסוכר והווניל לקציפה יציבה. מעבירים את הקציפה לקערה גדולה ומשהים במקרר.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצה והסוכר במשך 5 דקות לקציפה תפוחה ובהירה. מקפלים בזהירות את קציפת הביצים לתוך קציפת המסקרפונה לתערובת אחידה.
- אם משתמשים ברינג, מניחים אותו על משטח ישר ויציב עם נייר אפייה, או על כלי ההגשה. טובלים את הבישקוטי בסירופ הקפה משני הצדדים. מעבירים מיד לתוך הרינג/התבנית ומסדרים בצורה צפופה בשכבה אחת.
- מעבירים 1/2 מהקרם לתוך הרינג/התבנית ומפלסים אותו בעזרת פלטה. טובלים את הבישקוטי בסירופ הקפה משני הצדדים ומניחים מיד על שכבת הקרם. מסדרים שכבה צפופה נוספת.
- מעבירים את יתרת הקרם לתוך הרינג/התבנית ומפלסים בעזרת הפלטה. מצננים במקרר. לקראת ההגשה מעבירים סכין בדפנות הרינג ומחלצים אותו בזהירות.
- מפזרים את אבקת הקקאו בנדיבות ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בסיר את הסוכר והמים. מצננים את הסירופ, מוסיפים את האספרסו, האמרטו והרום ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית עמוקה או כלי מרובע אחר במידות הגדולות ממידות הרינג/התבנית.
- מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר עם וו בלון את המסקרפונה, השמנת המתוקה, הסוכר והווניל לקציפה יציבה. מעבירים את הקציפה לקערה גדולה ומשהים במקרר.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצה והסוכר במשך 5 דקות לקציפה תפוחה ובהירה. מקפלים בזהירות את קציפת הביצים לתוך קציפת המסקרפונה לתערובת אחידה.
- אם משתמשים ברינג, מניחים אותו על משטח ישר ויציב עם נייר אפייה, או על כלי ההגשה. טובלים את הבישקוטי בסירופ הקפה משני הצדדים. מעבירים מיד לתוך הרינג/התבנית ומסדרים בצורה צפופה בשכבה אחת.
- מעבירים 1/2 מהקרם לתוך הרינג/התבנית ומפלסים אותו בעזרת פלטה. טובלים את הבישקוטי בסירופ הקפה משני הצדדים ומניחים מיד על שכבת הקרם. מסדרים שכבה צפופה נוספת.
- מעבירים את יתרת הקרם לתוך הרינג/התבנית ומפלסים בעזרת הפלטה. מצננים במקרר. לקראת ההגשה מעבירים סכין בדפנות הרינג ומחלצים אותו בזהירות.
- מפזרים את אבקת הקקאו בנדיבות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן