
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 242.2 קק״ל 3633.5 קק״לפחמימות 33.3 גרם 499.6 גרםשומן 10.4 גרם 156.6 גרםנתרן 51.4 מ״ג 771.3 מ״גחלבון 4.3 גרם 64.5 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 17.6 גרםשומן רווי 3.6 גרם 53.5 גרםכולסטרול 9.3 מ״ג 140.0 מ״גסידן 85.8 מ״ג 1286.4 מ״גברזל 1.0 מ״ג 15.3 מ״גאשלגן 186.3 מ״ג 2794.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 10.4 מ״גסגור
-
מרכיבים5 -
הכנה 30 דק׳כולל 9 שעות -
פחמימות33 גרם -
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 242.2 קק״ל 3633.5 קק״לפחמימות 33.3 גרם 499.6 גרםשומן 10.4 גרם 156.6 גרםנתרן 51.4 מ״ג 771.3 מ״גחלבון 4.3 גרם 64.5 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 17.6 גרםשומן רווי 3.6 גרם 53.5 גרםכולסטרול 9.3 מ״ג 140.0 מ״גסידן 85.8 מ״ג 1286.4 מ״גברזל 1.0 מ״ג 15.3 מ״גאשלגן 186.3 מ״ג 2794.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 10.4 מ״גסגור

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 9 שעות | קלוריות 242 | כמות מנות 15 |
|---|
מצרכים
מצרכים
טילונים
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1קופסה או 400 גרם חלב מרוכז
-
200 גרם שוקולד במילוי קרמל
-
15 גביע ופל לגלידה בינוניים
-
200 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה
- קוצצים את שוקולד הקרמל. עוטפים בנייר אלומיניום את גביעי הוופל, מלמטה למעלה, ומשאירים שוליים מעל כל גביע.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת.
- מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאט לאיחוד. מוסיפים את שברי השוקולד ומערבבים.
- מוזגים לתוך הגביעים את תערובת הגלידה ומקפיאים למשך הלילה.
- לקראת הגשה ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומוזגים כף לציפוי על כל טילון.
- מקשטים לפי הטעם ומגישים מיד, או שומרים במקפיא עד להגשה.
אופן הכנה
- קוצצים את שוקולד הקרמל. עוטפים בנייר אלומיניום את גביעי הוופל, מלמטה למעלה, ומשאירים שוליים מעל כל גביע.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת.
- מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאט לאיחוד. מוסיפים את שברי השוקולד ומערבבים.
- מוזגים לתוך הגביעים את תערובת הגלידה ומקפיאים למשך הלילה.
- לקראת הגשה ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומוזגים כף לציפוי על כל טילון.
- מקשטים לפי הטעם ומגישים מיד, או שומרים במקפיא עד להגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן

