טילונים ביתיים עם גלידת שוקולד-קרמל של קרין גורן

קרין גורן מלמדת להכין טילונים ביתיים עם גלידה מעולה בטעם קרמל עדין וציפוי שוקולד מתפצפץ בלי מכונת גלידה
קרין גורן מלמדת להכין טילונים ביתיים עם גלידה מעולה בטעם קרמל עדין וציפוי שוקולד מתפצפץ בלי מכונת גלידה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 9 שעות
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 242.2 קק״ל 3633.5 קק״ל
    פחמימות 33.3 גרם 499.6 גרם
    שומן 10.4 גרם 156.6 גרם
    נתרן 51.4 מ״ג 771.3 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 64.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 53.5 גרם
    כולסטרול 9.3 מ״ג 140.0 מ״ג
    סידן 85.8 מ״ג 1286.4 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 186.3 מ״ג 2794.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 9 שעות
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 242.2 קק״ל 3633.5 קק״ל
    פחמימות 33.3 גרם 499.6 גרם
    שומן 10.4 גרם 156.6 גרם
    נתרן 51.4 מ״ג 771.3 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 64.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 53.5 גרם
    כולסטרול 9.3 מ״ג 140.0 מ״ג
    סידן 85.8 מ״ג 1286.4 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 186.3 מ״ג 2794.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים עד 5 מצרכים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טילונים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קוצצים את שוקולד הקרמל. עוטפים בנייר אלומיניום את גביעי הוופל, מלמטה למעלה, ומשאירים שוליים מעל כל גביע.
  2. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת.
  3. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאט לאיחוד. מוסיפים את שברי השוקולד ומערבבים.
  4. מוזגים לתוך הגביעים את תערובת הגלידה ומקפיאים למשך הלילה.
  5. לקראת הגשה ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומוזגים כף לציפוי על כל טילון.
  6. מקשטים לפי הטעם ומגישים מיד, או שומרים במקפיא עד להגשה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טילונים ביתיים עם גלידת שוקולד-קרמל של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות