טורטייה ספרדית עם טונה – גם לספרדים יש אומלט

רוצים לשדרג את הבראנץ' הבא שלכם? אודי ואושר מפנקים במתכון משגע של טורטייה ספרדית עם טונה - חביתה עם תפוחי אדמה שקצת דומה לפשטידה
רוצים לשדרג את הבראנץ' הבא שלכם? אודי ואושר מפנקים במתכון משגע של טורטייה ספרדית עם טונה - חביתה עם תפוחי אדמה שקצת דומה לפשטידה
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 460.1 קק״ל 1380.3 קק״ל
    פחמימות 7.5 גרם 22.4 גרם
    שומן 40.5 גרם 121.6 גרם
    נתרן 735.1 מ״ג 2205.4 מ״ג
    חלבון 14.4 גרם 43.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 7.4 גרם 22.3 גרם
    כולסטרול 429.9 מ״ג 1289.6 מ״ג
    סידן 72.2 מ״ג 216.7 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 324.5 מ״ג 973.6 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 460.1 קק״ל 1380.3 קק״ל
    פחמימות 7.5 גרם 22.4 גרם
    שומן 40.5 גרם 121.6 גרם
    נתרן 735.1 מ״ג 2205.4 מ״ג
    חלבון 14.4 גרם 43.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 7.4 גרם 22.3 גרם
    כולסטרול 429.9 מ״ג 1289.6 מ״ג
    סידן 72.2 מ״ג 216.7 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 324.5 מ״ג 973.6 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טורטייה

טופינג טונה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ופורסים דק לעובי 1/4 ס”מ. קוצצים את הבצל. מסננים את הטונה. קוצצים דק את הפלפלים החריפים והעירית.
  2. מכינים את הטורטייה: מעבירים את תפוי האדמה והבצל לקערת זכוכית, מפזרים את המלח ושמן הזית ומערבבים.
  3. מכסים את הקערה בניילון נצמד, דוקרים עם סכין 4-5 פעמים ומבשלים במיקרוגל על עוצמה גבוהה (900W) במשך 5 דקות. מוציאים, מערבבים ומחזירים ל-5 דקות נוספות. אם תפוחי האדמה עדיין לא רכים, מחזירים למיקרוגל ל-3 דקות נוספות. מצננים מעט.
  4. טורפים את הביצים והמלח, מוסיפים את התפוחי האדמה והבצל הרכים ומערבבים בעדינות.
  5. מחממים את השמן במחבת בעלת דפנות עגולות בקוטר 18 ס”מ, ויוצקים פנימה בבת אחת את התערובת. משטחים עם כף עץ ומטגנים על להבה בינונית-גבוהה כ-5 דקות. מוודאים שהטורטייה לא נדבקת לתחתית אך לא נוגעים בא מעבר לכך.
  6. הופכים על גבי הצלחת ומחזירים את הצד השני של הטורטייה לטיגון קצר של 2 דקות. מעבירים לצלחת הגשה.
  7. מערבבים את כל חומרי הטופינג, מסדרים בשכבה אחידה מעל הטורטייה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טורטייה ספרדית עם טונה – גם לספרדים יש אומלט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות