טוסט טונה וגבינת מוצרלה בטורטייה
מתלבטים מה להכין היום לארוחת ערב משפחתית? מאיר אדוני עם מנה שכולם יאהבו - טוסט טונה וגבינת מוצרלה בטורטייה שמכינים צ'יק צ'אק בטוסטר לחיץ
מתלבטים מה להכין היום לארוחת ערב משפחתית? מאיר אדוני עם מנה שכולם יאהבו - טוסט טונה וגבינת מוצרלה בטורטייה שמכינים צ'יק צ'אק בטוסטר לחיץ
- מאיר אדוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2082.2 קק״ל 4164.4 קק״לפחמימות 1848.9 גרם 3697.8 גרםשומן 1845.3 גרם 3690.7 גרםנתרן 3069.9 מ״ג 6139.8 מ״גחלבון 1848.2 גרם 3696.4 גרםסיבים תזונתיים 1835.4 גרם 3670.9 גרםשומן רווי 1838.4 גרם 3676.8 גרםכולסטרול 1860.7 מ״ג 3721.4 מ״גסידן 2196.0 מ״ג 4392.0 מ״גברזל 1834.5 מ״ג 3669.1 מ״גאשלגן 2583.5 מ״ג 5166.9 מ״גאבץ 1832.8 מ״ג 3665.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
פחמימות1849 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2082.2 קק״ל 4164.4 קק״לפחמימות 1848.9 גרם 3697.8 גרםשומן 1845.3 גרם 3690.7 גרםנתרן 3069.9 מ״ג 6139.8 מ״גחלבון 1848.2 גרם 3696.4 גרםסיבים תזונתיים 1835.4 גרם 3670.9 גרםשומן רווי 1838.4 גרם 3676.8 גרםכולסטרול 1860.7 מ״ג 3721.4 מ״גסידן 2196.0 מ״ג 4392.0 מ״גברזל 1834.5 מ״ג 3669.1 מ״גאשלגן 2583.5 מ״ג 5166.9 מ״גאבץ 1832.8 מ״ג 3665.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 2082 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלסת עגבניות
-
1/2 בצל סגול בינוני
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום קטן
-
1 קופסת שימורים טונה בשמן
-
1 כף רסק עגבניות
-
1/2 כפית כמון טחון
-
400גרם או 1 קופסת שימורים עגבניות חתוכות לקוביות
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
טוסט טונה
-
1/2 כוס גרגירי תירס
-
1 בצל סגול בינוני
-
100 גרם גבינת מוצרלה
אופן הכנה
- מכינים את הסלסה: קוצצים דק את הבצל והפלפל החריף.
- מחממים במחבת גדולה 2-3 כפות שמן מקופסת השימורים של הטונה. מטגנים את הבצל והפלפל החריף שתי דקות.
- מוסיפים את רסק העגבניות והכמון ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את קוביות העגבניות והתבלינים ומבשלים כ-20 דקות על אש קטנה. מסירים מהאש ומצננים.
- מכינים את הטוסט: מחממים טוסטר לחיץ.
- פורסים את הבצל הסגול לפרוסות דקות ומגררים את גבינת המוצרלה בפומפייה.
- בזמן השטוסטר מתחמם, מניחים טורטייה על משטח העבודה. מורחים עליה 2-3 כפות סלסת עגבניות, 3 כפות גרגירי תירס, חצי קופסת טונה שמפוררים בעזרת הידיים, טבעות בצל סגול וגבינת מוצרלה מגוררת.
- מגלגלים בעדינות את הטורטייה, שמים בטוסטר הלחיץ וקולים עד שהטוסט זהוב וקראנצ’י. חוצים לשניים ומגישים.
צילום: שני הלוי
אופן הכנה
- מכינים את הסלסה: קוצצים דק את הבצל והפלפל החריף.
- מחממים במחבת גדולה 2-3 כפות שמן מקופסת השימורים של הטונה. מטגנים את הבצל והפלפל החריף שתי דקות.
- מוסיפים את רסק העגבניות והכמון ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את קוביות העגבניות והתבלינים ומבשלים כ-20 דקות על אש קטנה. מסירים מהאש ומצננים.
- מכינים את הטוסט: מחממים טוסטר לחיץ.
- פורסים את הבצל הסגול לפרוסות דקות ומגררים את גבינת המוצרלה בפומפייה.
- בזמן השטוסטר מתחמם, מניחים טורטייה על משטח העבודה. מורחים עליה 2-3 כפות סלסת עגבניות, 3 כפות גרגירי תירס, חצי קופסת טונה שמפוררים בעזרת הידיים, טבעות בצל סגול וגבינת מוצרלה מגוררת.
- מגלגלים בעדינות את הטורטייה, שמים בטוסטר הלחיץ וקולים עד שהטוסט זהוב וקראנצ’י. חוצים לשניים ומגישים.
צילום: שני הלוי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן