טארט תפוחים מבצק פריך עם רוטב טופי של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני משתפת במתכון משגע של טארט תפוחים מבצק פריך עם רוטב טופי. הריח שיתפשט בבית יגרום לכולם לרוץ למטבח
תמרה אהרוני משתפת במתכון משגע של טארט תפוחים מבצק פריך עם רוטב טופי. הריח שיתפשט בבית יגרום לכולם לרוץ למטבח
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • פחמימות
    712 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6404.3 קק״ל 6404.3 קק״ל
    פחמימות 711.7 גרם 711.7 גרם
    שומן 353.5 גרם 353.5 גרם
    נתרן 460.9 מ״ג 460.9 מ״ג
    חלבון 80.3 גרם 80.3 גרם
    סיבים תזונתיים 45.1 גרם 45.1 גרם
    שומן רווי 114.8 גרם 114.8 גרם
    כולסטרול 1388.3 מ״ג 1388.3 מ״ג
    סידן 524.2 מ״ג 524.2 מ״ג
    ברזל 12.1 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 2712.2 מ״ג 2712.2 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • פחמימות
    712 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6404.3 קק״ל 6404.3 קק״ל
    פחמימות 711.7 גרם 711.7 גרם
    שומן 353.5 גרם 353.5 גרם
    נתרן 460.9 מ״ג 460.9 מ״ג
    חלבון 80.3 גרם 80.3 גרם
    סיבים תזונתיים 45.1 גרם 45.1 גרם
    שומן רווי 114.8 גרם 114.8 גרם
    כולסטרול 1388.3 מ״ג 1388.3 מ״ג
    סידן 524.2 מ״ג 524.2 מ״ג
    ברזל 12.1 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 2712.2 מ״ג 2712.2 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה חלבית
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בצק פריך

זיגוג מקלעת

רוטב טופי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים בצק פריך: מכניסים למעבד מזון את המצרכים של הבצק ומעבדים עד להיווצרות מרקם פירורי.  מעבירים את הבצק למשטח מקומח, מכדררים ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
  2. מכינים את המלית: בסיר קטן ממיסים את החמאה. מוסיפים סוכר, לימון, קינמון ווניל.
  3. קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  4. מוסיפים את התפוחים לסיר, מקרמלים כ-6 דקות תוך ערבוב ומצננים.
  5. לאחר 30 דקות, מרדדים את הבצק לעובי חצי ס״מ, משמנים תבנית עגולה קפיצית, מפזרים מעט סוכר על הדפנות ומרפדים בבצק באופן אחיד, משאירים מעט מהבצק למקלעת המכסה של הפאי.
  6. מרדדים את הבצק הנותר לעובי 1/2 ס”מ. חותכים לרצועות שוות ומניחים בשתי וערב על גבי נייר אפייה.
  7. מושחים את הרצועות בביצה טרופה ומפזרים מעט סוכר.
  8. אופים את הבצק: מחממים תנור ל-180 מעלות. מכסים את הבצק בנייר אפייה שעליו שעועית יבשה או קטניה אחרת למשקולת ואופים 10 דקות.
  9. מסירים את המשקולת ואת נייר האפייה, מוסיפים את מלית התפוחים, סוגרים מלמעלה עם מקלעת הבצק ואופים בתנור החם 30 דקות.
  10. מכינים את רוטב הטופי: שמים את כל המרכיבים בסיר קטן ומעלים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה עד שהרוטב מגיע לסמיכות הרצויה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארט תפוחים מבצק פריך עם רוטב טופי של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות