טארט שוקולד עם קישוטי קליק

מתחשק לכם לפנק את החברים או המשפחה בקינוח מתוק ומושחת במיוחד? מכינים טארט שוקולד עם קישוט יפהפה של כדורי קליק ונהנים מביס מושלם
מתחשק לכם לפנק את החברים או המשפחה בקינוח מתוק ומושחת במיוחד? מכינים טארט שוקולד עם קישוט יפהפה של כדורי קליק ונהנים מביס מושלם
  • שרית נובק
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    203 גרם
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2324.0 קק״ל 4647.9 קק״ל
    פחמימות 203.1 גרם 406.2 גרם
    שומן 144.1 גרם 288.1 גרם
    נתרן 567.5 מ״ג 1135.0 מ״ג
    חלבון 32.7 גרם 65.4 גרם
    סיבים תזונתיים 17.6 גרם 35.2 גרם
    שומן רווי 61.5 גרם 123.0 גרם
    כולסטרול 259.4 מ״ג 518.8 מ״ג
    סידן 366.4 מ״ג 732.9 מ״ג
    ברזל 13.3 מ״ג 26.7 מ״ג
    אשלגן 1495.0 מ״ג 2990.0 מ״ג
    אבץ 7.3 מ״ג 14.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    203 גרם
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2324.0 קק״ל 4647.9 קק״ל
    פחמימות 203.1 גרם 406.2 גרם
    שומן 144.1 גרם 288.1 גרם
    נתרן 567.5 מ״ג 1135.0 מ״ג
    חלבון 32.7 גרם 65.4 גרם
    סיבים תזונתיים 17.6 גרם 35.2 גרם
    שומן רווי 61.5 גרם 123.0 גרם
    כולסטרול 259.4 מ״ג 518.8 מ״ג
    סידן 366.4 מ״ג 732.9 מ״ג
    ברזל 13.3 מ״ג 26.7 מ״ג
    אשלגן 1495.0 מ״ג 2990.0 מ״ג
    אבץ 7.3 מ״ג 14.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
שרית נובק
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קלתית

קישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מעבדים קמח, קקאו, מלח, חמאה ואבקת סוכר לתערובת פירורית. מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהבצק מתחיל להתגבש. עוטפים בניילון ומקררים כחצי שעה. 
  2. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על משטח מקומח, מרפדים תבניות פאי אישיות, ומכניסים להקפאה ל-15 דקות.  
  3. מחממים תנור ל-170 מעלות. מוציאים את התחתית מההקפאה, מניחים מעל נייר אלומיניום, מפזרים למעלה שעועית יבשה כמשקולת ואופים 15 דקות. מסירים את המשקולות ואת נייר האלומניום ואופים עוד 5 דקות, עד להזהבה קלה. 
  4. מכינים את המילוי: קוצצים גס את השוקולד ומכניסים לקערה. 
  5. מחממים בסיר קטן את השמנת עם מלח ותמצית וניל עד לסף רתיחה ושופכים אותה על השוקולד. 
  6. ממתינים דקה ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.  
  7. שופכים את תערובת השוקולד לתוך הקלתית. מכניסים למקרר להתייצבות כשעתיים. 
  8. מסדרים שכבת קליקים מעל המילוי. 

הערות

  • אפשר לקשט בקליק שחור או לבן או בכל קליק אחר שאוהבים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארט שוקולד עם קישוטי קליק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות