טארט סלמון, תרד וקרם פרש של תמרה וישראל אהרוני
תמרה וישראל אהרוני מלמדים להכין טארט סלמון עם תרד וקרם פרש - מאפה משגע, פריך מבחוץ ונימוח מבפנים שמכינים בקלי קלות ומגישים באהבה
תמרה וישראל אהרוני מלמדים להכין טארט סלמון עם תרד וקרם פרש - מאפה משגע, פריך מבחוץ ונימוח מבפנים שמכינים בקלי קלות ומגישים באהבה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4519.6 קק״ל 4519.6 קק״לפחמימות 288.5 גרם 288.5 גרםשומן 301.5 גרם 301.5 גרםנתרן 5414.3 מ״ג 5414.3 מ״גחלבון 153.6 גרם 153.6 גרםסיבים תזונתיים 100.4 גרם 100.4 גרםשומן רווי 461.2 גרם 461.2 גרםכולסטרול 1331.9 מ״ג 1331.9 מ״גסידן 261.0 מ״ג 261.0 מ״גברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 2054.1 מ״ג 2054.1 מ״גאבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
פחמימות289 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4519.6 קק״ל 4519.6 קק״לפחמימות 288.5 גרם 288.5 גרםשומן 301.5 גרם 301.5 גרםנתרן 5414.3 מ״ג 5414.3 מ״גחלבון 153.6 גרם 153.6 גרםסיבים תזונתיים 100.4 גרם 100.4 גרםשומן רווי 461.2 גרם 461.2 גרםכולסטרול 1331.9 מ״ג 1331.9 מ״גסידן 261.0 מ״ג 261.0 מ״גברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 2054.1 מ״ג 2054.1 מ״גאבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 4520 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית טארט 24 ס"מ
מילוי
-
250 גרם פילה דג סלמון
-
1 כוס עלי תרד
-
1 מיכל קרם פרש
-
3 ביצים M
-
3/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 קורט אגוז מוסקט
-
1/2 כפית גרידת לימון
אופן הכנה
- מכינים בצק פריך: במעבד מזון שמים את הקמח, המלח והחמאה ומעבדים בפולסים קצרים ליצירת “חול”.
- מוסיפים את הביצה ומעבדים מעט.
- מוסיפים מעט מים בהדרגה תוך כדי עיבוד הבצק עד שנוצר גוש בצק. עוטפים בניילון נצמד ומקררים כ-30 דקות במקרר.
- חולטים את התרד במים רותחים לדקה, מסננים ומצננים. חותכים את פילה הסלמון לקוביות.
- מכינים את המילוי: מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה וצורבים את קוביות הסלמון מכל הצדדים. מוציאים ומצננים.
- בקערה מערבבים את הקרם פרש, הביצים, התרד והתבלינים.
- מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעובי 1/2 ס”מ ומרפדים תבנית עם שוליים מסולסלים בקוטר 24-26 ס”מ. דוקרים את הבצק במזלג.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- יוצקים את המילוי לקלתית הבצק, ואופים בתנור החם כ-40 דקות.
אופן הכנה
- מכינים בצק פריך: במעבד מזון שמים את הקמח, המלח והחמאה ומעבדים בפולסים קצרים ליצירת “חול”.
- מוסיפים את הביצה ומעבדים מעט.
- מוסיפים מעט מים בהדרגה תוך כדי עיבוד הבצק עד שנוצר גוש בצק. עוטפים בניילון נצמד ומקררים כ-30 דקות במקרר.
- חולטים את התרד במים רותחים לדקה, מסננים ומצננים. חותכים את פילה הסלמון לקוביות.
- מכינים את המילוי: מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה וצורבים את קוביות הסלמון מכל הצדדים. מוציאים ומצננים.
- בקערה מערבבים את הקרם פרש, הביצים, התרד והתבלינים.
- מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעובי 1/2 ס”מ ומרפדים תבנית עם שוליים מסולסלים בקוטר 24-26 ס”מ. דוקרים את הבצק במזלג.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- יוצקים את המילוי לקלתית הבצק, ואופים בתנור החם כ-40 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן