טארט סלמון, תרד וקרם פרש של תמרה וישראל אהרוני

תמרה וישראל אהרוני מלמדים להכין טארט סלמון עם תרד וקרם פרש - מאפה משגע, פריך מבחוץ ונימוח מבפנים שמכינים בקלי קלות ומגישים באהבה
תמרה וישראל אהרוני מלמדים להכין טארט סלמון עם תרד וקרם פרש - מאפה משגע, פריך מבחוץ ונימוח מבפנים שמכינים בקלי קלות ומגישים באהבה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • פחמימות
    289 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4519.6 קק״ל 4519.6 קק״ל
    פחמימות 288.5 גרם 288.5 גרם
    שומן 301.5 גרם 301.5 גרם
    נתרן 5414.3 מ״ג 5414.3 מ״ג
    חלבון 153.6 גרם 153.6 גרם
    סיבים תזונתיים 100.4 גרם 100.4 גרם
    שומן רווי 461.2 גרם 461.2 גרם
    כולסטרול 1331.9 מ״ג 1331.9 מ״ג
    סידן 261.0 מ״ג 261.0 מ״ג
    ברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 2054.1 מ״ג 2054.1 מ״ג
    אבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • פחמימות
    289 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4519.6 קק״ל 4519.6 קק״ל
    פחמימות 288.5 גרם 288.5 גרם
    שומן 301.5 גרם 301.5 גרם
    נתרן 5414.3 מ״ג 5414.3 מ״ג
    חלבון 153.6 גרם 153.6 גרם
    סיבים תזונתיים 100.4 גרם 100.4 גרם
    שומן רווי 461.2 גרם 461.2 גרם
    כולסטרול 1331.9 מ״ג 1331.9 מ״ג
    סידן 261.0 מ״ג 261.0 מ״ג
    ברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 2054.1 מ״ג 2054.1 מ״ג
    אבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה חלבית
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תבנית טארט 24 ס"מ

בצק פריך

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים בצק פריך: במעבד מזון שמים את הקמח, המלח והחמאה ומעבדים בפולסים קצרים ליצירת “חול”.
  2. מוסיפים את הביצה ומעבדים מעט.
  3. מוסיפים מעט מים בהדרגה תוך כדי עיבוד הבצק עד שנוצר גוש בצק. עוטפים בניילון נצמד ומקררים כ-30 דקות במקרר.
  4. חולטים את התרד במים רותחים לדקה, מסננים ומצננים. חותכים את פילה הסלמון לקוביות.
  5. מכינים את המילוי: מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה וצורבים את קוביות הסלמון מכל הצדדים. מוציאים ומצננים.
  6. בקערה מערבבים את הקרם פרש, הביצים, התרד והתבלינים.
  7. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעובי 1/2 ס”מ ומרפדים תבנית עם שוליים מסולסלים בקוטר 24-26 ס”מ. דוקרים את הבצק במזלג.
  8. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  9. יוצקים את המילוי לקלתית הבצק, ואופים בתנור החם כ-40 דקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארט סלמון, תרד וקרם פרש של תמרה וישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים