טארט גבינה ופירות מבצק עלים של אהרוני

ישראל ותמרה אהרוני מלמדים להכין טארט גבינה ופירות יער - מנה מושלמת לאירוח מתוק. השימוש בבצק עלים מוכן מראש מקל את ההכנה ומקצר זמנים
ישראל ותמרה אהרוני מלמדים להכין טארט גבינה ופירות יער - מנה מושלמת לאירוח מתוק. השימוש בבצק עלים מוכן מראש מקל את ההכנה ומקצר זמנים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    1318 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5689.4 קק״ל 5689.4 קק״ל
    פחמימות 1318.2 גרם 1318.2 גרם
    שומן 35.2 גרם 35.2 גרם
    נתרן 930.1 מ״ג 930.1 מ״ג
    חלבון 53.4 גרם 53.4 גרם
    סיבים תזונתיים 14.6 גרם 14.6 גרם
    שומן רווי 14.0 גרם 14.0 גרם
    כולסטרול 925.8 מ״ג 925.8 מ״ג
    סידן 1717.3 מ״ג 1717.3 מ״ג
    ברזל 12.9 מ״ג 12.9 מ״ג
    אשלגן 1664.9 מ״ג 1664.9 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    1318 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5689.4 קק״ל 5689.4 קק״ל
    פחמימות 1318.2 גרם 1318.2 גרם
    שומן 35.2 גרם 35.2 גרם
    נתרן 930.1 מ״ג 930.1 מ״ג
    חלבון 53.4 גרם 53.4 גרם
    סיבים תזונתיים 14.6 גרם 14.6 גרם
    שומן רווי 14.0 גרם 14.0 גרם
    כולסטרול 925.8 מ״ג 925.8 מ״ג
    סידן 1717.3 מ״ג 1717.3 מ״ג
    ברזל 12.9 מ״ג 12.9 מ״ג
    אשלגן 1664.9 מ״ג 1664.9 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה חגיגית
ישראל אהרוני
X

3 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


תבנית טארט 22 ס"מ

דבש מתובל

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  3. בקערה גדולה מערבבים גבינת ריקוטה, אבקת סוכר, 2 ביצים, גרידת לימון ופירות קפואים.
  4. חותכים מהבצק עיגול בקוטר של התבנית + 2 ס”מ שוליים ומרפדים את התבנית בבצק. בעזרת מזלג מחוררים מעט את תחתית הבצק.
  5. מורחים שכבה עבה של ריבת תות.
  6. מעל שכבת התות, מסדרים את תערובת הגבינות והפירות.
  7. מברישים בביצה טרופה ואופים כ-30 דקות עד שתערובת הגבינה מתייצבת.
  8. בינתיים מכינים את הדבש המתובל: שמים בסיר קטן את כל המרכיבים, מחממים מעט ושומרים חם עד ההגשה.
  9. כשהטארט מוכן, מצננים אותו מעט. לאחר שהתקרר מקשטים בפירות קפואים מעל וזולפים דבש מתובל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארט גבינה ופירות מבצק עלים של אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות