טארטלטים במילוי קרם גבינה עם שוקולד לבן ותותים

רוצים להכין בבית קינוח ממש כמו בקונדיטוריות? בואו לגלות כמה קל להכין טארטלטים במילוי קרם גבינה עם שוקולד לבן ותותים
רוצים להכין בבית קינוח ממש כמו בקונדיטוריות? בואו לגלות כמה קל להכין טארטלטים במילוי קרם גבינה עם שוקולד לבן ותותים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    36 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 536.8 קק״ל 4294.0 קק״ל
    פחמימות 35.5 גרם 284.1 גרם
    שומן 36.9 גרם 295.0 גרם
    נתרן 332.7 מ״ג 2661.2 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 8.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.1 גרם
    שומן רווי 14.9 גרם 119.5 גרם
    כולסטרול 3.3 מ״ג 26.7 מ״ג
    סידן 39.5 מ״ג 316.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 93.8 מ״ג 750.5 מ״ג
    אבץ 311.7 מ״ג 2494.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    36 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 536.8 קק״ל 4294.0 קק״ל
    פחמימות 35.5 גרם 284.1 גרם
    שומן 36.9 גרם 295.0 גרם
    נתרן 332.7 מ״ג 2661.2 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 8.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.1 גרם
    שומן רווי 14.9 גרם 119.5 גרם
    כולסטרול 3.3 מ״ג 26.7 מ״ג
    סידן 39.5 מ״ג 316.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 93.8 מ״ג 750.5 מ״ג
    אבץ 311.7 מ״ג 2494.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קלתית

קישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. פורשים את הבצק על משטח העבודה וקורצים עיגולים בקוטר 4.5 ס”מ.
  2. מחממים תנור ל-170 מעלות, מסדרים את עיגולי הבצק בתוך תבניות הטראטלטים ואופים 10-15 דקות, עד שהקלתיות מזהיבות קצת. מצננים.
  3. בקערת מיקסר עם וו מטרפה שמים את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, הסוכר והאינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
  4. בקערה קטנה שמים את השוקולד הלבן ואת החלב וממיסים במיקרוגל בפולסים. מערבבים היטב.
  5. מוסיפים את תערובת השוקולד בהדרגה לקערת המיקסר ומקציפים כדקה לקבלת תערובת חלקה.
  6. יוצקים את התערובת לקלתיות הבצק האפויות.
  7. חותכים את התותים לפרוסות דקות ומעטרים כל טארטלט בתותים. שומרים במקרר עד ההגשה.

המתכון באדיבות רמי לוי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארטלטים במילוי קרם גבינה עם שוקולד לבן ותותים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות