-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 536.8 קק״ל 4294.0 קק״לפחמימות 35.5 גרם 284.1 גרםשומן 36.9 גרם 295.0 גרםנתרן 332.7 מ״ג 2661.2 מ״גחלבון 1.1 גרם 8.5 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.1 גרםשומן רווי 14.9 גרם 119.5 גרםכולסטרול 3.3 מ״ג 26.7 מ״גסידן 39.5 מ״ג 316.3 מ״גברזל 0.6 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 93.8 מ״ג 750.5 מ״גאבץ 311.7 מ״ג 2494.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות36 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 536.8 קק״ל 4294.0 קק״לפחמימות 35.5 גרם 284.1 גרםשומן 36.9 גרם 295.0 גרםנתרן 332.7 מ״ג 2661.2 מ״גחלבון 1.1 גרם 8.5 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.1 גרםשומן רווי 14.9 גרם 119.5 גרםכולסטרול 3.3 מ״ג 26.7 מ״גסידן 39.5 מ״ג 316.3 מ״גברזל 0.6 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 93.8 מ״ג 750.5 מ״גאבץ 311.7 מ״ג 2494.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 537 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
קלתית
-
1 חבילה בצק פריך קפוא למאפים מתוקיםמופשר לפי הוראות היצרן
מילוי
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1 גביע גבינת שמנת 30%
-
4 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
100 גרם שוקולד לבן
-
3 כפות חלב 3%
קישוט
-
1/2 חבילה תותים
אופן הכנה
- פורשים את הבצק על משטח העבודה וקורצים עיגולים בקוטר 4.5 ס”מ.
- מחממים תנור ל-170 מעלות, מסדרים את עיגולי הבצק בתוך תבניות הטראטלטים ואופים 10-15 דקות, עד שהקלתיות מזהיבות קצת. מצננים.
- בקערת מיקסר עם וו מטרפה שמים את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, הסוכר והאינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
- בקערה קטנה שמים את השוקולד הלבן ואת החלב וממיסים במיקרוגל בפולסים. מערבבים היטב.
- מוסיפים את תערובת השוקולד בהדרגה לקערת המיקסר ומקציפים כדקה לקבלת תערובת חלקה.
- יוצקים את התערובת לקלתיות הבצק האפויות.
- חותכים את התותים לפרוסות דקות ומעטרים כל טארטלט בתותים. שומרים במקרר עד ההגשה.
המתכון באדיבות רמי לוי
אופן הכנה
- פורשים את הבצק על משטח העבודה וקורצים עיגולים בקוטר 4.5 ס”מ.
- מחממים תנור ל-170 מעלות, מסדרים את עיגולי הבצק בתוך תבניות הטראטלטים ואופים 10-15 דקות, עד שהקלתיות מזהיבות קצת. מצננים.
- בקערת מיקסר עם וו מטרפה שמים את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, הסוכר והאינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
- בקערה קטנה שמים את השוקולד הלבן ואת החלב וממיסים במיקרוגל בפולסים. מערבבים היטב.
- מוסיפים את תערובת השוקולד בהדרגה לקערת המיקסר ומקציפים כדקה לקבלת תערובת חלקה.
- יוצקים את התערובת לקלתיות הבצק האפויות.
- חותכים את התותים לפרוסות דקות ומעטרים כל טארטלט בתותים. שומרים במקרר עד ההגשה.
המתכון באדיבות רמי לוי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן