חריימה סלמון מהיר הכנה

מי אמר שחריימה חייבים להכין עם לוקוס? מתכון נהדר של חריימה סלמון, דג ברוטב עגבניות פיקנטי, זריז ופשוט להכנה, מתאים לאירוח בשבת וגם בחגים
מי אמר שחריימה חייבים להכין עם לוקוס? מתכון נהדר של חריימה סלמון, דג ברוטב עגבניות פיקנטי, זריז ופשוט להכנה, מתאים לאירוח בשבת וגם בחגים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    423 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 766.4 קק״ל 3065.5 קק״ל
    פחמימות 423.2 גרם 1693.0 גרם
    שומן 425.5 גרם 1701.8 גרם
    נתרן 1201.9 מ״ג 4807.5 מ״ג
    חלבון 408.2 גרם 1632.8 גרם
    סיבים תזונתיים 409.2 גרם 1637.0 גרם
    שומן רווי 401.2 גרם 1604.7 גרם
    כולסטרול 399.4 מ״ג 1597.4 מ״ג
    סידן 487.4 מ״ג 1949.6 מ״ג
    ברזל 402.8 מ״ג 1611.1 מ״ג
    אשלגן 1417.4 מ״ג 5669.5 מ״ג
    אבץ 400.3 מ״ג 1601.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    423 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 766.4 קק״ל 3065.5 קק״ל
    פחמימות 423.2 גרם 1693.0 גרם
    שומן 425.5 גרם 1701.8 גרם
    נתרן 1201.9 מ״ג 4807.5 מ״ג
    חלבון 408.2 גרם 1632.8 גרם
    סיבים תזונתיים 409.2 גרם 1637.0 גרם
    שומן רווי 401.2 גרם 1604.7 גרם
    כולסטרול 399.4 מ״ג 1597.4 מ״ג
    סידן 487.4 מ״ג 1949.6 מ״ג
    ברזל 402.8 מ״ג 1611.1 מ״ג
    אשלגן 1417.4 מ״ג 5669.5 מ״ג
    אבץ 400.3 מ״ג 1601.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

דג

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. כותשים את השום. מגררים את העגבניות ושומרים את המיץ.
  2. קוצצים את עשבי התיבול. חותכים את הלימון לרבעים.
  3. בקערה קטנה מערבבים את המים עם רסק העגבניות, המלח, הפלפל והתבלינים עד שמתקבל רוטב אחיד.
  4. בסיר רחב מחממים את השמן. מוסיפים את השום ושני סוגי הפלפלים ומטגנים תוך ערבוב קל עד להזהבת השום.
  5. מוסיפים את העגבניות המגוררות והמיץ, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  6. מניחים מעל הרוטב את חתיכות הסלמון, מפזרים את עשבי התיבול, מכסים ומבשלים על אש נמוכה בערך 15-20 דקות. מדי פעם פותחים את המכסה ומרטיבים את הדגים ברוטב. אין צורך להפוך אותם או לערבב.
  7. מכבים את האש ומגישים עם חתיכות הלימון.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חריימה סלמון מהיר הכנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות