חצילים מטוגנים עם פלפלים קלויים, לבנה ועגבניות שרי צבעוניות
משוגעים על חצילים בכל מצב וצורה? משה שגב מכין חצילים מטוגנים בתוספת פלפלים קלויים ועגבניות שרי צבעוניות. מנה קלילה, קייצית וצבעונית
משוגעים על חצילים בכל מצב וצורה? משה שגב מכין חצילים מטוגנים בתוספת פלפלים קלויים ועגבניות שרי צבעוניות. מנה קלילה, קייצית וצבעונית
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 619.0 קק״ל 1237.9 קק״לפחמימות 41.9 גרם 83.7 גרםשומן 40.7 גרם 81.5 גרםנתרן 354.0 מ״ג 708.0 מ״גחלבון 23.7 גרם 47.5 גרםסיבים תזונתיים 26.0 גרם 52.1 גרםשומן רווי 2.9 גרם 5.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 333.6 מ״ג 667.1 מ״גברזל 8.4 מ״ג 16.8 מ״גאשלגן 2231.1 מ״ג 4462.3 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות42 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 619.0 קק״ל 1237.9 קק״לפחמימות 41.9 גרם 83.7 גרםשומן 40.7 גרם 81.5 גרםנתרן 354.0 מ״ג 708.0 מ״גחלבון 23.7 גרם 47.5 גרםסיבים תזונתיים 26.0 גרם 52.1 גרםשומן רווי 2.9 גרם 5.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 333.6 מ״ג 667.1 מ״גברזל 8.4 מ״ג 16.8 מ״גאשלגן 2231.1 מ״ג 4462.3 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 619 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
חצילים
-
2 חצילים בינוניים
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
300 גרם גבינת לאבנה
-
2 עגבניות בינוניות
-
6 שיני שום
-
8 עגבניות שרי צבעוניות בינוניות
-
4 פלפלים אדומים בינוניים
אופן הכנה
- מגררים את העגבניות בפומפייה, סוחטים את הלימון, אופים מראש את השום וקולים את הפלפלים על אש גלויה. קולים את השומשום על מחבת יבשה עד להזהבה קלה.
- חותכים את החצילים לקוביות גדולות.
- מחממים שמן במחבת, מוסיפים את החצילים ומטגנים להזהבה. מסננים מהשמן ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- שמים לאבנה בצלחת הגשה גדולה ומשטחים. שמים מעל את קוביות החצילים, עגבניות צבעוניות ופלפלים קלויים. מוסיפים מיץ לימון, זעתר ושומשום ומגישים.
אופן הכנה
- מגררים את העגבניות בפומפייה, סוחטים את הלימון, אופים מראש את השום וקולים את הפלפלים על אש גלויה. קולים את השומשום על מחבת יבשה עד להזהבה קלה.
- חותכים את החצילים לקוביות גדולות.
- מחממים שמן במחבת, מוסיפים את החצילים ומטגנים להזהבה. מסננים מהשמן ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- שמים לאבנה בצלחת הגשה גדולה ומשטחים. שמים מעל את קוביות החצילים, עגבניות צבעוניות ופלפלים קלויים. מוסיפים מיץ לימון, זעתר ושומשום ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן