אפרסקים מזוגגים בסירופ עם גלידת וניל
איך מכינים קינוח קיצי וטעים ב-10 דקות וב-5 מצרכים? תמרה אהרוני מראה שממש לא צריך לעבוד קשה ומכינה אפרסקים מזוגגים בסירופ עם גלידת וניל
איך מכינים קינוח קיצי וטעים ב-10 דקות וב-5 מצרכים? תמרה אהרוני מראה שממש לא צריך לעבוד קשה ומכינה אפרסקים מזוגגים בסירופ עם גלידת וניל
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 454.4 קק״ל 908.9 קק״לפחמימות 40.8 גרם 81.6 גרםשומן 29.6 גרם 59.3 גרםנתרן 105.8 מ״ג 211.6 מ״גחלבון 5.9 גרם 11.9 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 6.2 גרםשומן רווי 18.4 גרם 36.7 גרםכולסטרול 96.7 מ״ג 193.4 מ״גסידן 170.0 מ״ג 339.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 532.6 מ״ג 1065.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות41 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 454.4 קק״ל 908.9 קק״לפחמימות 40.8 גרם 81.6 גרםשומן 29.6 גרם 59.3 גרםנתרן 105.8 מ״ג 211.6 מ״גחלבון 5.9 גרם 11.9 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 6.2 גרםשומן רווי 18.4 גרם 36.7 גרםכולסטרול 96.7 מ״ג 193.4 מ״גסידן 170.0 מ״ג 339.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 532.6 מ״ג 1065.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 1.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 454 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
הגשה
-
2 כדורי גלידת וניל
אופן הכנה
- מגלענים את האפרסקים וחותכים לרבעים.
- ממיסים במחבת את החמאה, הסוכר והווניל ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את האפרסקים, מערבבים ומבשלים כ-10 דקות.
- מוציאים את האפרסקים וממשיכים לבשל את הרוטב עוד כ-5 דקות או עד שהוא הופך לסירופ סמיך.
- מגישים את האפרסקים עם גלידת וניל ומעליה מוזגים את הסירופ.
אופן הכנה
- מגלענים את האפרסקים וחותכים לרבעים.
- ממיסים במחבת את החמאה, הסוכר והווניל ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את האפרסקים, מערבבים ומבשלים כ-10 דקות.
- מוציאים את האפרסקים וממשיכים לבשל את הרוטב עוד כ-5 דקות או עד שהוא הופך לסירופ סמיך.
- מגישים את האפרסקים עם גלידת וניל ומעליה מוזגים את הסירופ.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן