חמין מקרוני עם שוקי עוף ותפוחי אדמה

ישראל אהרוני מכין את המנה המנחמת המושלמת ליום חורף - חמין מקרוני עם שוקי עוף זהובות שאופים בתנור בחום נמוך. אל תשכחו להוסיף תפוחי אדמה שיוצאים רכים ונימוחים
ישראל אהרוני מכין את המנה המנחמת המושלמת ליום חורף - חמין מקרוני עם שוקי עוף זהובות שאופים בתנור בחום נמוך. אל תשכחו להוסיף תפוחי אדמה שיוצאים רכים ונימוחים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • פחמימות
    101 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 904.0 קק״ל 3616.1 קק״ל
    פחמימות 101.3 גרם 405.4 גרם
    שומן 29.6 גרם 118.3 גרם
    נתרן 1317.0 מ״ג 5268.0 מ״ג
    חלבון 51.3 גרם 205.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.9 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 17.6 גרם
    כולסטרול 104.4 מ״ג 417.6 מ״ג
    סידן 91.5 מ״ג 366.1 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 21.9 מ״ג
    אשלגן 718.4 מ״ג 2873.8 מ״ג
    אבץ 5.9 מ״ג 23.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • פחמימות
    101 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 904.0 קק״ל 3616.1 קק״ל
    פחמימות 101.3 גרם 405.4 גרם
    שומן 29.6 גרם 118.3 גרם
    נתרן 1317.0 מ״ג 5268.0 מ״ג
    חלבון 51.3 גרם 205.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.9 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 17.6 גרם
    כולסטרול 104.4 מ״ג 417.6 מ״ג
    סידן 91.5 מ״ג 366.1 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 21.9 מ״ג
    אשלגן 718.4 מ״ג 2873.8 מ״ג
    אבץ 5.9 מ״ג 23.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן פחות 2 דקות. מסננים ושמים בקערה גדולה.
  2. קוצצים דק את השום והפטרוזיליה.
  3. מוסיפים לאטריות המבושלות את השום, הפטרוזיליה, פירורי הלחם, מלח, פלפל שחור, שבבי צ’ילי יבש ושמן זית ומערבבים.
  4. מחממים סיר כבד על אש גבוהה ומשמנים קלות.
  5. צורבים את שוקי העוף מכל צדיהן עד שהן שחומות אבל לא מוכנות - הן יסיימו את הבישול בתנור. מוציאים לצלחת.
  6. קולפים את תפוחי האדמה וחוצים לאורכם. מניחים בסיר כשחציים החתוך כלפי מטה ומטגנים 5 דקות.
  7. משטחים חצי מכמות האטריות על תפוחי האדמה, מעליהן את שוקי העוף ומעל את המחצית השנייה של האטריות.
  8. מוסיפים את המים ומבשלים 5 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל-150 מעלות.
  9. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור החם לשעתיים.
  10. להגשה, הופכים את החמין על צלחת הגשה גדולה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חמין מקרוני עם שוקי עוף ותפוחי אדמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות