חמין מהיר עם שוקי עוף ודבש

חמין בשעה וחצי? כן בבקשה! בימי החורף הגשומים הכי כיף לאכול חמין מהיר עם שוקי עוף שחומות, תפוחי אדמה ובטטות ודבש שנותן מתיקות וצבע נפלאים
חמין בשעה וחצי? כן בבקשה! בימי החורף הגשומים הכי כיף לאכול חמין מהיר עם שוקי עוף שחומות, תפוחי אדמה ובטטות ודבש שנותן מתיקות וצבע נפלאים
  • תמר שורצברד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 9 שעות ו-50 דק׳
  • פחמימות
    30 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 388.9 קק״ל 3111.2 קק״ל
    פחמימות 30.1 גרם 240.6 גרם
    שומן 14.6 גרם 116.9 גרם
    נתרן 846.2 מ״ג 6769.8 מ״ג
    חלבון 31.6 גרם 252.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.3 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 23.2 גרם
    כולסטרול 99.7 מ״ג 797.6 מ״ג
    סידן 54.7 מ״ג 437.8 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 18.4 מ״ג
    אשלגן 564.0 מ״ג 4512.3 מ״ג
    אבץ 3.8 מ״ג 30.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 9 שעות ו-50 דק׳
  • פחמימות
    30 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 388.9 קק״ל 3111.2 קק״ל
    פחמימות 30.1 גרם 240.6 גרם
    שומן 14.6 גרם 116.9 גרם
    נתרן 846.2 מ״ג 6769.8 מ״ג
    חלבון 31.6 גרם 252.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.3 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 23.2 גרם
    כולסטרול 99.7 מ״ג 797.6 מ״ג
    סידן 54.7 מ״ג 437.8 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 18.4 מ״ג
    אשלגן 564.0 מ״ג 4512.3 מ״ג
    אבץ 3.8 מ״ג 30.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
תמר שורצברד
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. משרים את השעועית והאורז בשפע מים קרים למשך הלילה. בבוקר למחרת, מסננים מנוזלים ושומרים בצד.
  2. מחממים שמן זית בסיר ברזל כבד. מטגנים את העוף משני צידיו ומוציאים לצלחת.
  3. חותכים לפלחים גסים את הבצל, הבטטות ותפוחי האדמה. את ראש השום חוצים לשניים לרוחב.
  4. באותו סיר מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
  5. מוסיפים את הבטטות, תפוחי האדמה, השום, האורז והשעועית המושרים, מים, כל התבלינים והדבש. מחזירים את העוף לסיר.
  6. מעלים לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול.
  7. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  8. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור לשעה וחצי. אפשר להסיר את המכסה בחצי השעה האחרונה ולהשחים מעט את החמין.

צילום: שני הלוי

הערות

  • אם רוצים לקצר את זמן ההשריה, משתמשים בשעועית לבנה קפואה ומשרים את האורז רק שעה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חמין מהיר עם שוקי עוף ודבש

הכנתם את המתכון?

כן
    Itai Granot

    טעים

תגובות (2)

      Moveo

      כן

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות