חלקי פנים צלויים עם חומוס, טחינה ועמבה

כמה שזה טעים: משה שגב מכין לכם חלקי פנים צלויים בליווי בצל מטוגן, חומוס, טחינה ועמבה. מנה עשירה וטעימה שלא תרצו לחלוק עם אף אחד
כמה שזה טעים: משה שגב מכין לכם חלקי פנים צלויים בליווי בצל מטוגן, חומוס, טחינה ועמבה. מנה עשירה וטעימה שלא תרצו לחלוק עם אף אחד
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 842.8 קק״ל 1685.6 קק״ל
    פחמימות 32.7 גרם 65.4 גרם
    שומן 63.0 גרם 125.9 גרם
    נתרן 1875.7 מ״ג 3751.3 מ״ג
    חלבון 37.7 גרם 75.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 11.4 גרם 22.9 גרם
    כולסטרול 222.0 מ״ג 444.0 מ״ג
    סידן 126.1 מ״ג 252.1 מ״ג
    ברזל 9.6 מ״ג 19.2 מ״ג
    אשלגן 970.6 מ״ג 1941.1 מ״ג
    אבץ 7.3 מ״ג 14.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 842.8 קק״ל 1685.6 קק״ל
    פחמימות 32.7 גרם 65.4 גרם
    שומן 63.0 גרם 125.9 גרם
    נתרן 1875.7 מ״ג 3751.3 מ״ג
    חלבון 37.7 גרם 75.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 11.4 גרם 22.9 גרם
    כולסטרול 222.0 מ״ג 444.0 מ״ג
    סידן 126.1 מ״ג 252.1 מ״ג
    ברזל 9.6 מ״ג 19.2 מ״ג
    אשלגן 970.6 מ״ג 1941.1 מ״ג
    אבץ 7.3 מ״ג 14.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

חלקי פנים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו. מרפדים תבנית בנייר אפייה. קוצצים או כותשים את השום. חותכים את הבצל הסגול לרצועות, ואת הבצלים הלבנים לרבעים.
  2. שמים את רבעי הבצל הלבן על התבנית, מתיזים את השמן ומפזרים מעל מלח ופלפל. אופים 30-40 דקות עד להשחמה.
  3. מטגנים את הבצל: מחממים את השמן בסיר רחב ומאדים את הבצל הסגול, פלפל חריף ועלה דפנה עד להזהבה. מוסיפים שום ותבלינים יבשים ומערבבים היטב.
  4. מכינים את חלקי הפנים: מחממים שמן בסיר או במחבת. מתבלים את חלקי הפנים במלח ופלפל ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהם משחימים. מעבירים לסיר עם הבצל ומערבבים שוב.
  5. שמים בצלחת הגשה חומוס, טחינה ועמבה. מוסיפים את חלקי הפנים והבצלים האפויים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חלקי פנים צלויים עם חומוס, טחינה ועמבה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות