חלה לשבת ללא קליעה

קרין גורן אופה חלה לשבת ללא קליעה - חלת פרווה אוורירית שמתאימה לארוחות שישי וחגים, שמכינים בקלות בתבנית סיליקון
קרין גורן אופה חלה לשבת ללא קליעה - חלת פרווה אוורירית שמתאימה לארוחות שישי וחגים, שמכינים בקלות בתבנית סיליקון
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    393 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2907.3 קק״ל 5814.5 קק״ל
    פחמימות 392.9 גרם 785.8 גרם
    שומן 120.1 גרם 240.2 גרם
    נתרן 1571.9 מ״ג 3143.8 מ״ג
    חלבון 62.4 גרם 124.8 גרם
    סיבים תזונתיים 19.2 גרם 38.4 גרם
    שומן רווי 9.6 גרם 19.1 גרם
    כולסטרול 206.2 מ״ג 412.3 מ״ג
    סידן 201.9 מ״ג 403.9 מ״ג
    ברזל 8.8 מ״ג 17.6 מ״ג
    אשלגן 754.6 מ״ג 1509.2 מ״ג
    אבץ 6.3 מ״ג 12.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    393 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2907.3 קק״ל 5814.5 קק״ל
    פחמימות 392.9 גרם 785.8 גרם
    שומן 120.1 גרם 240.2 גרם
    נתרן 1571.9 מ״ג 3143.8 מ״ג
    חלבון 62.4 גרם 124.8 גרם
    סיבים תזונתיים 19.2 גרם 38.4 גרם
    שומן רווי 9.6 גרם 19.1 גרם
    כולסטרול 206.2 מ״ג 412.3 מ״ג
    סידן 201.9 מ״ג 403.9 מ״ג
    ברזל 8.8 מ״ג 17.6 מ״ג
    אשלגן 754.6 מ״ג 1509.2 מ״ג
    אבץ 6.3 מ״ג 12.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

זיגוג וקישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח והשמרים.
  2. מוסיפים את שאר החומרים ולשים 10 דקות לבצק חלק, אחיד, מבריק וטיפה דביק, שמתלפף סביב וו הלישה.
  3. משמנים את הבצק בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
  4. משמנים קלות תבנית סיליקון חלה. משטחים את הבצק בתבנית עד 2/3 מגובהה ומהדקים. מכסים ומניחים להתפחה עד הכפלת הנפח.
  5. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. טורפים בקערית את החלמונים והחומץ.
  6. אופים כ-30 דקות, עד להזהבה בהירה מאוד.
  7. מוציאים בזהירות מהתנור והופכים על התבנית. מורחים בתערובת החלמונים ומפזרים את השומשום. מחזירים לתנור ל-10 דקות אפייה נוספות עד להשחמה.

הערות

  • לקבלת חלות אווריריות ממש, כשנדמה לכם שאפשר להכניס את החלות לתנור, תנו להן עוד 20 דקות תפיחה
  • לגרסה חלבית אפשר להחליף את השמן ב- 200 גרם חמאה מומסת
  • יש להצטייד מראש בתבנית סיליקון בצורת חלה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חלה לשבת ללא קליעה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות