חלה בעציץ – הלחם הכי מגניב שיש

שי-לי ליפא משדרגת את המתכון שלה לערבי שישי ומכינה חלה בעציץ - חלות פרווה אישיות שנאפות בתוך עציצים. דרך חמודה ומקורית להגיש לחם לאורחים
שי-לי ליפא משדרגת את המתכון שלה לערבי שישי ומכינה חלה בעציץ - חלות פרווה אישיות שנאפות בתוך עציצים. דרך חמודה ומקורית להגיש לחם לאורחים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    93 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 657.8 קק״ל 2631.3 קק״ל
    פחמימות 93.4 גרם 373.5 גרם
    שומן 22.8 גרם 91.2 גרם
    נתרן 819.9 מ״ג 3279.5 מ״ג
    חלבון 18.4 גרם 73.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 13.5 גרם
    כולסטרול 126.9 מ״ג 507.6 מ״ג
    סידן 84.4 מ״ג 337.5 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 232.4 מ״ג 929.6 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    93 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 657.8 קק״ל 2631.3 קק״ל
    פחמימות 93.4 גרם 373.5 גרם
    שומן 22.8 גרם 91.2 גרם
    נתרן 819.9 מ״ג 3279.5 מ״ג
    חלבון 18.4 גרם 73.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 13.5 גרם
    כולסטרול 126.9 מ״ג 507.6 מ״ג
    סידן 84.4 מ״ג 337.5 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 232.4 מ״ג 929.6 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה זולה
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. ממיסים בקערת המיקסר עם וו לישה את השמרים והסוכר במים החמימים. משהים כ-10 דקות עד שהתערובת תוססת.
  2. מוסיפים את שאר החומרים ולשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך ומעט דביק. מעבירים את הבצק לקערה משומנת. משמנים את כיפת הבצק במעט תרסיס השמן, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. מקמחים קלות את משטח העבודה ומניחים עליו את הבצק. מחלקים אותו ל-4 חלקים שווים במשקל 200 גרם כל אחד ומגלגלים כל חלק לכדור.
  4. מרפדים כל עציץ בנייר אפייה. מניחים כל כדור בצק בתוך עציץ, מכסים במגבת נקייה לחה ומתפיחים כ-45 דקות.
  5. מחממים את התנור ל-175 מעלות. טורפים את הביצה.
  6. מברישים את כיפות הבצק בביצה ומפזרים את השומשום או הפרג. אופים 25-20 דקות עד שהחלות זהובות.

הערות

  • המצרכים מספיקים ל-4 עציצים בנפח 400 מ"ל כל אחד

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חלה בעציץ – הלחם הכי מגניב שיש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות