חלה בזיגוג דבש לאירוח חגיגי בראש השנה

לכבוד ראש השנה, המאפה הכי חגיגי מקבל שדרוג - חלה בזיגוג דבש שתככב על שולחן החג שלכם. אל תשכחו לקשט בשומשום וקצח לתוספת טעם ויופי
לכבוד ראש השנה, המאפה הכי חגיגי מקבל שדרוג - חלה בזיגוג דבש שתככב על שולחן החג שלכם. אל תשכחו לקשט בשומשום וקצח לתוספת טעם ויופי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    620 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3952.5 קק״ל 3952.5 קק״ל
    פחמימות 619.9 גרם 619.9 גרם
    שומן 140.5 גרם 140.5 גרם
    נתרן 3142.8 מ״ג 3142.8 מ״ג
    חלבון 65.4 גרם 65.4 גרם
    סיבים תזונתיים 24.4 גרם 24.4 גרם
    שומן רווי 11.3 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 690.4 מ״ג 690.4 מ״ג
    ברזל 16.2 מ״ג 16.2 מ״ג
    אשלגן 1077.0 מ״ג 1077.0 מ״ג
    אבץ 10.6 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    620 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3952.5 קק״ל 3952.5 קק״ל
    פחמימות 619.9 גרם 619.9 גרם
    שומן 140.5 גרם 140.5 גרם
    נתרן 3142.8 מ״ג 3142.8 מ״ג
    חלבון 65.4 גרם 65.4 גרם
    סיבים תזונתיים 24.4 גרם 24.4 גרם
    שומן רווי 11.3 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 690.4 מ״ג 690.4 מ״ג
    ברזל 16.2 מ״ג 16.2 מ״ג
    אשלגן 1077.0 מ״ג 1077.0 מ״ג
    אבץ 10.6 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

ציפוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מניחים את כל רכיבי הבצק, פרט למלח, בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים במהירות איטית במשך 5 דקות. מוסיפים את המלח ולשים עוד 5 דקות.
  2. מתיזים את תרסיס השמן בתוך קערה גדולה ומעבירים אליה את הבצק. מכסים בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח במשך שעה.
  3. מחלקים את הבצק לחתיכות במשקל 100-130 גרם ויוצרים מכל חתיכת בצק רצועה ארוכה. קולעים את הרצועות לחלה (אפשר ליצור חלות מ-3 רצועות או מ-2 כמו בתמונה על ידי יצירת איקסים אחד על השני).
  4. מניחים את החלות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים במגבת ומניחים להן לתפוח במשך 30 דקות.
  5. מחממים את התנור ל-190 מעלות.
  6. כשהחלות כמעט והכפילו את נפחן, מתיזים עליהן את תרסיס השמן, מברישים בדבש (אם הוא סמיך מדי אפשר לחמם אותו כמה שניות במיקרוגל) ומפזרים את השומשום.
  7. אופים במשך 20-25 דקות, או עד שהחלות זהובות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חלה בזיגוג דבש לאירוח חגיגי בראש השנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות