חטיפי אנרגיה עם שיבולת שועל, אגוזים, פירות יבשים ודבש
רחלי קרוט מכינה חטיפי אנרגיה טעימים, פריכים ומתוקים שמכינים ממצרכים מלאים בערכים תזונתיים. הפסקה מתוקה שמחזירה את האנרגיה לגוף
רחלי קרוט מכינה חטיפי אנרגיה טעימים, פריכים ומתוקים שמכינים ממצרכים מלאים בערכים תזונתיים. הפסקה מתוקה שמחזירה את האנרגיה לגוף
- רחלי קרוט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 144.0 קק״ל 2879.4 קק״לפחמימות 13.7 גרם 273.0 גרםשומן 6.9 גרם 137.0 גרםנתרן 14.4 מ״ג 288.7 מ״גחלבון 2.0 גרם 40.1 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 15.0 גרםשומן רווי 2.9 גרם 57.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.4 מ״ג 107.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 66.6 מ״ג 1332.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות14 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 144.0 קק״ל 2879.4 קק״לפחמימות 13.7 גרם 273.0 גרםשומן 6.9 גרם 137.0 גרםנתרן 14.4 מ״ג 288.7 מ״גחלבון 2.0 גרם 40.1 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 15.0 גרםשומן רווי 2.9 גרם 57.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.4 מ״ג 107.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 66.6 מ״ג 1332.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 144 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/2 כוסות שיבולת שועל עבה
-
1/4 כוס גרעיני דלעת
-
1/4 כוס גרעיני חמנייה
-
1/2 כוס אגוזי פקאן
-
1/4 כוס חמוציות מיובשות
-
1/4 כוס משמשים מיובשים
-
1/4 כוס שמן קוקוס
-
1/4 כוס חמאת בוטנים חלקה
-
1/2 כוס דבש
אופן הכנה
- קוצצים את המשמשים לקוביות קטנות.
- קוצצים גס את אגוזי הפקאן.
- מערבבים בקערה את כל המצרכים פרט לקוקוס, חמאת בוטנים ודבש.
- בסיר קטן שמים שמן קוקוס, חמאת בוטנים ודבש ומחממים. מערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה - בערך 5 דקות.
- שופכים את הרוטב החם על המצרכים היבשים ומערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לתבנית מרובעת בגודל 20 ס”מ ודוחסים היטב עם תחתית כוס.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 30 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב מעט.
- חותכים לאצבעות, מצננים ורק אז מעבירים לקופסה סגורה.
צילום: רחלי קרוט
אופן הכנה
- קוצצים את המשמשים לקוביות קטנות.
- קוצצים גס את אגוזי הפקאן.
- מערבבים בקערה את כל המצרכים פרט לקוקוס, חמאת בוטנים ודבש.
- בסיר קטן שמים שמן קוקוס, חמאת בוטנים ודבש ומחממים. מערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה - בערך 5 דקות.
- שופכים את הרוטב החם על המצרכים היבשים ומערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לתבנית מרובעת בגודל 20 ס”מ ודוחסים היטב עם תחתית כוס.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 30 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב מעט.
- חותכים לאצבעות, מצננים ורק אז מעבירים לקופסה סגורה.
צילום: רחלי קרוט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן