חטיף סניקרס ביתי עשיר בחלבון
אם כבר אוכלים מתוק - לפחות שיהיו לו ערכים תזונתיים. אושר אידלמן מכין חטיף סניקרס ביתי עם המון חלבון שמכינים בקלי קלות ובמהירות
אם כבר אוכלים מתוק - לפחות שיהיו לו ערכים תזונתיים. אושר אידלמן מכין חטיף סניקרס ביתי עם המון חלבון שמכינים בקלי קלות ובמהירות
- אושר אידלמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 275.3 קק״ל 5506.2 קק״לפחמימות 21.7 גרם 434.4 גרםשומן 12.9 גרם 257.1 גרםנתרן 398.7 מ״ג 7975.0 מ״גחלבון 16.4 גרם 327.9 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 59.7 גרםשומן רווי 3.2 גרם 63.0 גרםכולסטרול 1.7 מ״ג 34.8 מ״גסידן 45.7 מ״ג 914.0 מ״גברזל 1.3 מ״ג 25.4 מ״גאשלגן 282.9 מ״ג 5658.7 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 25.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 10 שעות ו-20 דק׳
-
פחמימות22 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 275.3 קק״ל 5506.2 קק״לפחמימות 21.7 גרם 434.4 גרםשומן 12.9 גרם 257.1 גרםנתרן 398.7 מ״ג 7975.0 מ״גחלבון 16.4 גרם 327.9 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 59.7 גרםשומן רווי 3.2 גרם 63.0 גרםכולסטרול 1.7 מ״ג 34.8 מ״גסידן 45.7 מ״ג 914.0 מ״גברזל 1.3 מ״ג 25.4 מ״גאשלגן 282.9 מ״ג 5658.7 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 25.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 10 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 275 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
חטיף
-
150 גרם שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
-
60 גרם סוכר חום בהיר – דמררה
-
250 גרם אבקת חלבון
-
7 גרם מלח דק
-
350 גרם חמאת בוטנים חלקה
-
1 בננה בינונית
-
200 גרם סירופ מייפל
-
50 גרם ממרח תמרים
-
360מ"ל או 1 1/2 כוסות חלב 3%
טופינג
-
40 גרם בוטנים קלויים
-
120 גרם שוקולד מריר
-
2 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה. קוצצים את הבוטנים.
- מערבבים בקערה את שיבולת השועל, הסוכר, אבקת החלבון והמלח.
- טוחנים בבלנדר את חמאת הבוטנים, הבננה, המייפל, משחת התמרים והחלב.
- מאחדים את שתי התערובות, יוצקים לתבנית ומקפיאים למשך 2 שעות לפחות.
- מוציאים את התבנית מהמקפיא ומוציאים ממנה את התערובת הקפואה. חותכים ל-22 יחידות.
- מחממים את השוקולד והשמן בסיר קטן על להבה קטנה תוך ערבוב, עד לקבלת תערובת חלקה.
- יוצקים את השוקולד מעל החטיפים, מפזרים את הבוטנים מעל ומכניסים חזרה למקפיא ללילה.
אופן הכנה
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה. קוצצים את הבוטנים.
- מערבבים בקערה את שיבולת השועל, הסוכר, אבקת החלבון והמלח.
- טוחנים בבלנדר את חמאת הבוטנים, הבננה, המייפל, משחת התמרים והחלב.
- מאחדים את שתי התערובות, יוצקים לתבנית ומקפיאים למשך 2 שעות לפחות.
- מוציאים את התבנית מהמקפיא ומוציאים ממנה את התערובת הקפואה. חותכים ל-22 יחידות.
- מחממים את השוקולד והשמן בסיר קטן על להבה קטנה תוך ערבוב, עד לקבלת תערובת חלקה.
- יוצקים את השוקולד מעל החטיפים, מפזרים את הבוטנים מעל ומכניסים חזרה למקפיא ללילה.
הערות
- בכל חטיף יש כ-15 גרם חלבון
הערות
- בכל חטיף יש כ-15 גרם חלבון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן