חזה עוף צרוב עם עגבניות שרי של ישראל אהרוני

אהרוני לוקח את טכניקת ההקפצה מהמטבח הסיני ומכין מנת חזה עוף צרוב עם עגבניות שרי בסגנון איטלקי. מומלץ להשתמש בעגבניות שרי בצבעים שונים
אהרוני לוקח את טכניקת ההקפצה מהמטבח הסיני ומכין מנת חזה עוף צרוב עם עגבניות שרי בסגנון איטלקי. מומלץ להשתמש בעגבניות שרי בצבעים שונים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    20 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 371.7 קק״ל 1487.0 קק״ל
    פחמימות 19.9 גרם 79.6 גרם
    שומן 14.8 גרם 59.2 גרם
    נתרן 1876.5 מ״ג 7505.9 מ״ג
    חלבון 40.6 גרם 162.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.2 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 10.6 גרם
    כולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״ג
    סידן 100.1 מ״ג 400.4 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 466.1 מ״ג 1864.3 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    20 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 371.7 קק״ל 1487.0 קק״ל
    פחמימות 19.9 גרם 79.6 גרם
    שומן 14.8 גרם 59.2 גרם
    נתרן 1876.5 מ״ג 7505.9 מ״ג
    חלבון 40.6 גרם 162.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.2 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 10.6 גרם
    כולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״ג
    סידן 100.1 מ״ג 400.4 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 466.1 מ״ג 1864.3 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את חזות העוף לקוביות בגודל ביס.
  2. מחממים מחבת על אש גבוהה. כשהמחבת חמה, מתיזים תרסיס שמן קנולה וצולים את קוביות העוף עד שהן כמעט מוכנות. מתבלים במלח ובפלפל, מוציאים לקערה ושומרים בצד.
  3. באותה מחבת מחממים 4 כפות שמן זית. בינתיים קוצצים דק פלפל צ’ילי אדום, שיני שום ובצלי שאלוט. מוסיפים למחבת ומקפיצים קלות.
  4. חוצים את עגבניות השרי לחצאים וקוצצים את עלי הטימין, ומוסיפים למחבת. מוסיפים גם את עגבניות השרי הלחות, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
  5. מחזירים את חזה העוף הצרוב למחבת ומזגגים עם חומץ בלסמי וסוכר.
  6. מוסיפים את עלי הבזיליקום, מערבבים ומגישים חם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חזה עוף צרוב עם עגבניות שרי של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות