חזה עוף צרוב עם עגבניות שרי של ישראל אהרוני
אהרוני לוקח את טכניקת ההקפצה מהמטבח הסיני ומכין מנת חזה עוף צרוב עם עגבניות שרי בסגנון איטלקי. מומלץ להשתמש בעגבניות שרי בצבעים שונים
אהרוני לוקח את טכניקת ההקפצה מהמטבח הסיני ומכין מנת חזה עוף צרוב עם עגבניות שרי בסגנון איטלקי. מומלץ להשתמש בעגבניות שרי בצבעים שונים
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 371.7 קק״ל 1487.0 קק״לפחמימות 19.9 גרם 79.6 גרםשומן 14.8 גרם 59.2 גרםנתרן 1876.5 מ״ג 7505.9 מ״גחלבון 40.6 גרם 162.2 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.2 גרםשומן רווי 2.7 גרם 10.6 גרםכולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״גסידן 100.1 מ״ג 400.4 מ״גברזל 2.9 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 466.1 מ״ג 1864.3 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 7.0 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות20 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 371.7 קק״ל 1487.0 קק״לפחמימות 19.9 גרם 79.6 גרםשומן 14.8 גרם 59.2 גרםנתרן 1876.5 מ״ג 7505.9 מ״גחלבון 40.6 גרם 162.2 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.2 גרםשומן רווי 2.7 גרם 10.6 גרםכולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״גסידן 100.1 מ״ג 400.4 מ״גברזל 2.9 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 466.1 מ״ג 1864.3 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 7.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 372 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם חזה עוף שלם
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
4 כפות שמן זית
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
3 שיני שום
-
3 בצלי שאלוט בינוניים
-
16 עגבניות שרי צבעוניות בינוניות
-
4 גבעולי תימין טרי
-
100 גרם עגבניות לחות
-
4 כפות חומץ בלסמי
-
1 צרור בזיליקום
אופן הכנה
- חותכים את חזות העוף לקוביות בגודל ביס.
- מחממים מחבת על אש גבוהה. כשהמחבת חמה, מתיזים תרסיס שמן קנולה וצולים את קוביות העוף עד שהן כמעט מוכנות. מתבלים במלח ובפלפל, מוציאים לקערה ושומרים בצד.
- באותה מחבת מחממים 4 כפות שמן זית. בינתיים קוצצים דק פלפל צ’ילי אדום, שיני שום ובצלי שאלוט. מוסיפים למחבת ומקפיצים קלות.
- חוצים את עגבניות השרי לחצאים וקוצצים את עלי הטימין, ומוסיפים למחבת. מוסיפים גם את עגבניות השרי הלחות, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
- מחזירים את חזה העוף הצרוב למחבת ומזגגים עם חומץ בלסמי וסוכר.
- מוסיפים את עלי הבזיליקום, מערבבים ומגישים חם.
אופן הכנה
- חותכים את חזות העוף לקוביות בגודל ביס.
- מחממים מחבת על אש גבוהה. כשהמחבת חמה, מתיזים תרסיס שמן קנולה וצולים את קוביות העוף עד שהן כמעט מוכנות. מתבלים במלח ובפלפל, מוציאים לקערה ושומרים בצד.
- באותה מחבת מחממים 4 כפות שמן זית. בינתיים קוצצים דק פלפל צ’ילי אדום, שיני שום ובצלי שאלוט. מוסיפים למחבת ומקפיצים קלות.
- חוצים את עגבניות השרי לחצאים וקוצצים את עלי הטימין, ומוסיפים למחבת. מוסיפים גם את עגבניות השרי הלחות, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
- מחזירים את חזה העוף הצרוב למחבת ומזגגים עם חומץ בלסמי וסוכר.
- מוסיפים את עלי הבזיליקום, מערבבים ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן