חזה עוף מוקפץ עם עדשים כתומות ותרדֿ

השף שגב משה מלמד להכין חזה עוף מוקפץ עם עדשים כתומות ותרדֿ - מנה בריאה וטעימה ללא גלוטן שאפשר להכין בבית בקלי קלות ותוך זמן קצר
השף שגב משה מלמד להכין חזה עוף מוקפץ עם עדשים כתומות ותרדֿ - מנה בריאה וטעימה ללא גלוטן שאפשר להכין בבית בקלי קלות ותוך זמן קצר
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    57 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 641.1 קק״ל 2564.3 קק״ל
    פחמימות 56.7 גרם 226.6 גרם
    שומן 21.6 גרם 86.5 גרם
    נתרן 844.2 מ״ג 3376.9 מ״ג
    חלבון 53.0 גרם 211.9 גרם
    סיבים תזונתיים 27.5 גרם 110.1 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 13.4 גרם
    כולסטרול 76.0 מ״ג 304.0 מ״ג
    סידן 101.9 מ״ג 407.8 מ״ג
    ברזל 8.5 מ״ג 34.1 מ״ג
    אשלגן 471.4 מ״ג 1885.5 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    57 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 641.1 קק״ל 2564.3 קק״ל
    פחמימות 56.7 גרם 226.6 גרם
    שומן 21.6 גרם 86.5 גרם
    נתרן 844.2 מ״ג 3376.9 מ״ג
    חלבון 53.0 גרם 211.9 גרם
    סיבים תזונתיים 27.5 גרם 110.1 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 13.4 גרם
    כולסטרול 76.0 מ״ג 304.0 מ״ג
    סידן 101.9 מ״ג 407.8 מ״ג
    ברזל 8.5 מ״ג 34.1 מ״ג
    אשלגן 471.4 מ״ג 1885.5 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים בריאים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מבשלים את העדשים עד לריכוך, מסננים ומקררים.
  2. מתבלים את העוף בשמן הזית, המלח והפלפל. כותשים את השום. טוחנים את הצ’ילי בבלנדר כוס עם מעט שמן זית. קולים מראש את פלפל הגמבה ומקלפים.
  3. מחממים את שמן הזית במחבת כבדה וצולים את חזות העוף היטב משני הצדדים. מוציאים מהמחבת.
  4. בוזקים עוד קצת שמן זית על אותה המחבת, מוסיפים את השום ואגוזי המלך ומקפיצים עד שהשום מזהיב. מוסיפים את הפלפל הקלוי, הפלפל החריף והסוכר וממשיכים להקפיץ.
  5. מוסיפים את מיץ הלימון והמים, מביאים לרתיחה, מערבבים ומוסיפים את העדשים. מערבבים, מוסיפים את עלי התרד והשמיר ומערבבים שוב.
  6. מתקנים את התיבול ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חזה עוף מוקפץ עם עדשים כתומות ותרדֿ

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות