חזה עוף בפפריקה וכמון עם גריסים וסלט חסה
השף משה שגב מכין לכם ארוחה בריאה ומאוזנת של חזה עוף בפפריקה וכמון עם גריסים וסלט חסה. ארוחה שלמה שמתאימה לכל המשפחה שמכינים בחצי שעה
השף משה שגב מכין לכם ארוחה בריאה ומאוזנת של חזה עוף בפפריקה וכמון עם גריסים וסלט חסה. ארוחה שלמה שמתאימה לכל המשפחה שמכינים בחצי שעה
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1334.4 קק״ל 2668.8 קק״לפחמימות 72.1 גרם 144.2 גרםשומן 85.9 גרם 171.8 גרםנתרן 602.4 מ״ג 1204.7 מ״גחלבון 55.1 גרם 110.1 גרםסיבים תזונתיים 18.5 גרם 37.0 גרםשומן רווי 12.8 גרם 25.5 גרםכולסטרול 114.0 מ״ג 228.0 מ״גסידן 105.6 מ״ג 211.2 מ״גברזל 6.0 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 1016.2 מ״ג 2032.3 מ״גאבץ 3.8 מ״ג 7.5 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות72 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1334.4 קק״ל 2668.8 קק״לפחמימות 72.1 גרם 144.2 גרםשומן 85.9 גרם 171.8 גרםנתרן 602.4 מ״ג 1204.7 מ״גחלבון 55.1 גרם 110.1 גרםסיבים תזונתיים 18.5 גרם 37.0 גרםשומן רווי 12.8 גרם 25.5 גרםכולסטרול 114.0 מ״ג 228.0 מ״גסידן 105.6 מ״ג 211.2 מ״גברזל 6.0 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 1016.2 מ״ג 2032.3 מ״גאבץ 3.8 מ״ג 7.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1334 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף בפפריקה וכמון
-
1 חזה עוף שלם בינוני
-
1/2 כוס שמן זית
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית כמון טחון
-
1 צרור כוסברה
-
2 שיני שום
-
1 כפית סוכר חום בהיר – דמררה
סלט
-
1 ראש חסה רומית
-
8 עגבניות שרי צבעוניות בינוניות
-
4 כפות שמן זית
-
1 לימון בינוני
גריסים
-
1 כוס גריסי פנינה
אופן הכנה
- חותכים את לבבות החסה לפרוסות רחבות ואת העגבניות לחצאים. סוחטים את הלימון.
- טוחנים בבלנדר את השמן הזית, פפריקה, כמון, כוסברה, שום וסוכר למשחה חלקה.
- מבשלים את גריסי הפנינה במים רותחים עד שהם רכים.
- מחממים את המחבת. מורחים את חזה העוף בתערובת התבלינים ומטגנים במשך כדקה מכל צד. פורסים לחתיכות.
- שמים בצלחת הגשה את עלי החסה והעגבניות ומוסיפים שמן זית ומיץ לימון. מניחים מעל את חתיכות העוף.
אופן הכנה
- חותכים את לבבות החסה לפרוסות רחבות ואת העגבניות לחצאים. סוחטים את הלימון.
- טוחנים בבלנדר את השמן הזית, פפריקה, כמון, כוסברה, שום וסוכר למשחה חלקה.
- מבשלים את גריסי הפנינה במים רותחים עד שהם רכים.
- מחממים את המחבת. מורחים את חזה העוף בתערובת התבלינים ומטגנים במשך כדקה מכל צד. פורסים לחתיכות.
- שמים בצלחת הגשה את עלי החסה והעגבניות ומוסיפים שמן זית ומיץ לימון. מניחים מעל את חתיכות העוף.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן