חומוס שעועית לבנה עם שום, לימון ופטרוזיליה

שי-לי ליפא מכינה חומוס שעועית לבנה עם שום, לימון ועשבי תיבול. מנה טבעונית וצמחונית שכיף לאכול בצהריים
שי-לי ליפא מכינה חומוס שעועית לבנה עם שום, לימון ועשבי תיבול. מנה טבעונית וצמחונית שכיף לאכול בצהריים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • פחמימות
    159 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.4 קק״ל 1004.8 קק״ל
    פחמימות 159.1 גרם 318.1 גרם
    שומן 136.0 גרם 272.1 גרם
    נתרן 1675.3 מ״ג 3350.6 מ״ג
    חלבון 123.7 גרם 247.4 גרם
    סיבים תזונתיים 122.5 גרם 245.0 גרם
    שומן רווי 123.1 גרם 246.2 גרם
    כולסטרול 121.0 מ״ג 242.0 מ״ג
    סידן 150.8 מ״ג 301.7 מ״ג
    ברזל 121.4 מ״ג 242.8 מ״ג
    אשלגן 285.0 מ״ג 570.0 מ״ג
    אבץ 121.0 מ״ג 242.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • פחמימות
    159 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.4 קק״ל 1004.8 קק״ל
    פחמימות 159.1 גרם 318.1 גרם
    שומן 136.0 גרם 272.1 גרם
    נתרן 1675.3 מ״ג 3350.6 מ״ג
    חלבון 123.7 גרם 247.4 גרם
    סיבים תזונתיים 122.5 גרם 245.0 גרם
    שומן רווי 123.1 גרם 246.2 גרם
    כולסטרול 121.0 מ״ג 242.0 מ״ג
    סידן 150.8 מ״ג 301.7 מ״ג
    ברזל 121.4 מ״ג 242.8 מ״ג
    אשלגן 285.0 מ״ג 570.0 מ״ג
    אבץ 121.0 מ״ג 242.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

חומוס שעועית

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חוצים את הבצל. חותכים גס את הבצל שמיועד להגשה. קוצצים גס את הפטרוזיליה.
  2. מכסים את השעועית בסיר בשפע מים ללא מלח, מוסיפים את הבצל, עלה הדפנה והסוכר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-75 דקות, עד שהשעועית רכה מאוד. מצננים כ-15 דקות.
  3. בעזרת כף מחוררת מעבירים את השעועית החמימה למעבד המזון (שומרים את מי הבישול). מוסיפים 1/4 כוס מי הבישול, שמן הזית, מיץ הלימון, השום והמלח, ומרסקים למרקם כמעט חלק. אם הממרח סמיך מדי, מוסיפים עוד קצת ממי הבישול. טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. מורחים את חומוס השעועית על צלחת, מניחים במרכז את הבצל, יוצקים את שמן הזית, מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חומוס שעועית לבנה עם שום, לימון ופטרוזיליה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות