-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 68.6 קק״ל 3430.1 קק״לפחמימות 8.7 גרם 436.8 גרםשומן 4.2 גרם 210.5 גרםנתרן 194.3 מ״ג 9715.6 מ״גחלבון 2.0 גרם 98.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.7 גרםשומן רווי 2.5 גרם 126.0 גרםכולסטרול 12.8 מ״ג 638.4 מ״גסידן 23.7 מ״ג 1183.7 מ״גברזל 0.1 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 19.5 מ״ג 973.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 7.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 68.6 קק״ל 3430.1 קק״לפחמימות 8.7 גרם 436.8 גרםשומן 4.2 גרם 210.5 גרםנתרן 194.3 מ״ג 9715.6 מ״גחלבון 2.0 גרם 98.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.7 גרםשומן רווי 2.5 גרם 126.0 גרםכולסטרול 12.8 מ״ג 638.4 מ״גסידן 23.7 מ״ג 1183.7 מ״גברזל 0.1 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 19.5 מ״ג 973.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 7.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 69 | כמות מנות 50 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
350 גרם קמח תופח
-
200 גרם חמאה רכה
-
1 כפית מלח דק
-
250 גרם גבינה לבנה 5%
-
1 כוס גבינת קשקבל
מילוי
-
60 גרם גבינה בולגרית
ציפוי
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מגלענים את הזיתים. חותכים את הגבינה הבולגרית לקוביות קטנות.
- במעבד מזון מעבדים את כל החומרים לבצק אחיד ומעט דביק.
- בידיים רטובות מגלגלים את הבצק לכדורים, יוצרים שקע בכל כדור, מחביאים זית וקוביית גבינה ומגלגלים שוב לכדור.
- מכינים קערית עם שומשום ומגלגלים את הכדורים בשומשום לציפוי (הוא יידבק לבצק הרטוב).
- מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות, להזהבה.
- מגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מגלענים את הזיתים. חותכים את הגבינה הבולגרית לקוביות קטנות.
- במעבד מזון מעבדים את כל החומרים לבצק אחיד ומעט דביק.
- בידיים רטובות מגלגלים את הבצק לכדורים, יוצרים שקע בכל כדור, מחביאים זית וקוביית גבינה ומגלגלים שוב לכדור.
- מכינים קערית עם שומשום ומגלגלים את הכדורים בשומשום לציפוי (הוא יידבק לבצק הרטוב).
- מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות, להזהבה.
- מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן