וופל בלגי / פנקייק
בואו ללמוד איך מכינים מאותה הבלילה ארוחת בוקר אולטימטיבית, במיוחד של יום שבת - וופל בלגי / פנקייק, שמגישים עם חמאה ומייפל ומפנקים את המשפחה
בואו ללמוד איך מכינים מאותה הבלילה ארוחת בוקר אולטימטיבית, במיוחד של יום שבת - וופל בלגי / פנקייק, שמגישים עם חמאה ומייפל ומפנקים את המשפחה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 351.4 קק״ל 1405.7 קק״לפחמימות 40.9 גרם 163.5 גרםשומן 14.8 גרם 59.3 גרםנתרן 549.7 מ״ג 2198.7 מ״גחלבון 10.9 גרם 43.4 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.7 גרםשומן רווי 7.7 גרם 30.9 גרםכולסטרול 156.0 מ״ג 624.1 מ״גסידן 84.9 מ״ג 339.7 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 132.1 מ״ג 528.6 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות41 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 351.4 קק״ל 1405.7 קק״לפחמימות 40.9 גרם 163.5 גרםשומן 14.8 גרם 59.3 גרםנתרן 549.7 מ״ג 2198.7 מ״גחלבון 10.9 גרם 43.4 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.7 גרםשומן רווי 7.7 גרם 30.9 גרםכולסטרול 156.0 מ״ג 624.1 מ״גסידן 84.9 מ״ג 339.7 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 132.1 מ״ג 528.6 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 351 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילה
הגשה
אופן הכנה
- בקערה טורפים ביצים עם חלב, חמאה מומסת וסוכר.
- בקערה נפרדת: מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח, יוצרים גומה בתערובת הקמח ויוצקים לתוכה את הנוזלים. מערבבים מעט עד לקבלת בצק.
- משמנים מחבת וופל בלגי ומחממים. יוצקים תערובת במצקת וסוגרים את המחבת. מבשלים על האש משני הצדדים עד שכמות האדים פוחתת משמעותית. עורמים בצלחת את הוופלים המוכנים ושוב משמנים ומבשלים על האש.
- להכנת פנקייקס - מרססים מחבת בספריי שמן ויוצקים 2-3 כפות מהבלילה לכל פנקייק. הופכים כשמופיעות בועות על פני השטח.
- מגישים חם עם חמאה וסירופ מייפל.
אופן הכנה
- בקערה טורפים ביצים עם חלב, חמאה מומסת וסוכר.
- בקערה נפרדת: מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח, יוצרים גומה בתערובת הקמח ויוצקים לתוכה את הנוזלים. מערבבים מעט עד לקבלת בצק.
- משמנים מחבת וופל בלגי ומחממים. יוצקים תערובת במצקת וסוגרים את המחבת. מבשלים על האש משני הצדדים עד שכמות האדים פוחתת משמעותית. עורמים בצלחת את הוופלים המוכנים ושוב משמנים ומבשלים על האש.
- להכנת פנקייקס - מרססים מחבת בספריי שמן ויוצקים 2-3 כפות מהבלילה לכל פנקייק. הופכים כשמופיעות בועות על פני השטח.
- מגישים חם עם חמאה וסירופ מייפל.
הערות
- אפשר להכין 4 וופלים ענקיים או 20 פנקייקס קטנים.
הערות
- אפשר להכין 4 וופלים ענקיים או 20 פנקייקס קטנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן