
הקאמבק של הסברינה
הקאמבק של הסברינה זה משהו שאפשר לממש בכל רגע שתרצו. תכינו מיני סברינות קטנות, נוסטלגיות ומתוקות, טבולות בסירופ רום ומוגשות עם תלולית קצפת ותות
הקאמבק של הסברינה זה משהו שאפשר לממש בכל רגע שתרצו. תכינו מיני סברינות קטנות, נוסטלגיות ומתוקות, טבולות בסירופ רום ומוגשות עם תלולית קצפת ותות
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 211.0 קק״ל 6330.5 קק״לפחמימות 17.8 גרם 534.0 גרםשומן 6.4 גרם 191.3 גרםנתרן 61.4 מ״ג 1841.8 מ״גחלבון 2.6 גרם 78.9 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 15.3 גרםשומן רווי 3.4 גרם 103.5 גרםכולסטרול 41.8 מ״ג 1253.4 מ״גסידן 8.2 מ״ג 246.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 32.3 מ״ג 967.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 7.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14 -
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות -
פחמימות18 גרם -
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 211.0 קק״ל 6330.5 קק״לפחמימות 17.8 גרם 534.0 גרםשומן 6.4 גרם 191.3 גרםנתרן 61.4 מ״ג 1841.8 מ״גחלבון 2.6 גרם 78.9 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 15.3 גרםשומן רווי 3.4 גרם 103.5 גרםכולסטרול 41.8 מ״ג 1253.4 מ״גסידן 8.2 מ״ג 246.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 32.3 מ״ג 967.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 7.1 מ״גסגור

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 211 | כמות מנות 30 |
|---|
מצרכים
מצרכים
בצק
הגשה
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%

אופן הכנה
- מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים קמח ושמרית. מוסיפים סוכר, ביצים, תמצית וניל, חלב, חמאה מומסת ומלח ומעבדים 5 דקות במהירות בינונית, עד לקבלת בלילה חלקה ומבריקה. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- מזלפים לתבניות, מתפיחים ואופים: משמנים היטב את התבניות. מערבבים את הבלילה להוצאת האוויר ומעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה בעובי 1 ס”מ. מזלפים את הבלילה לתבניות עד מחצית מגובה הדפנות. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח (הבצק יגיע לגובה הדפנות). מחממים תנור ל-200 מעלות. אופים כ-20 דקות, עד שהסברינות זהובות, יבשות ונוקשות למגע. מצננים מעט ומשחררים מהתבניות.
- מבשלים בסירופ ומצננים מעט: בסיר רחב מחממים מים וסוכר על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה, מנמיכים ללהבה הכי קטנה ומוסיפים רום. שומרים על הסירופ בבעבוע עדין מאוד ומכניסים לתוכו את הסברינות הפוכות, כשהצד העליון והשחום שלהן טובל בפנים. מבשלים חצי דקה, הופכים לצד השני ומבשלים חצי דקה נוספת, עד שהסברינות תפוחות, רכות וספוגות סירופ. מוציאים בעדינות לצינון על רשת. שומרים את הסברינות המוכנות במקרר עד ההגשה.
- מקשטים ומגישים: מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצפת רכה. מניחים כף קצפת על כל סברינה, מקשטים בחצי תות ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים קמח ושמרית. מוסיפים סוכר, ביצים, תמצית וניל, חלב, חמאה מומסת ומלח ומעבדים 5 דקות במהירות בינונית, עד לקבלת בלילה חלקה ומבריקה. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- מזלפים לתבניות, מתפיחים ואופים: משמנים היטב את התבניות. מערבבים את הבלילה להוצאת האוויר ומעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה בעובי 1 ס”מ. מזלפים את הבלילה לתבניות עד מחצית מגובה הדפנות. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח (הבצק יגיע לגובה הדפנות). מחממים תנור ל-200 מעלות. אופים כ-20 דקות, עד שהסברינות זהובות, יבשות ונוקשות למגע. מצננים מעט ומשחררים מהתבניות.
- מבשלים בסירופ ומצננים מעט: בסיר רחב מחממים מים וסוכר על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה, מנמיכים ללהבה הכי קטנה ומוסיפים רום. שומרים על הסירופ בבעבוע עדין מאוד ומכניסים לתוכו את הסברינות הפוכות, כשהצד העליון והשחום שלהן טובל בפנים. מבשלים חצי דקה, הופכים לצד השני ומבשלים חצי דקה נוספת, עד שהסברינות תפוחות, רכות וספוגות סירופ. מוציאים בעדינות לצינון על רשת. שומרים את הסברינות המוכנות במקרר עד ההגשה.
- מקשטים ומגישים: מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצפת רכה. מניחים כף קצפת על כל סברינה, מקשטים בחצי תות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן

