עוגת שוקולד עם קרם וניל וציפוי שוקולד

קרין גורן מכינה עוגת שוקולד מדהימה עם קרם וניל קטיפתי וציפוי שוקולד חלב. והבונוס? העוגה נטולת גלוטן ומתאימה לאירוח בפסח
קרין גורן מכינה עוגת שוקולד מדהימה עם קרם וניל קטיפתי וציפוי שוקולד חלב. והבונוס? העוגה נטולת גלוטן ומתאימה לאירוח בפסח
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    31 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 385.3 קק״ל 3082.2 קק״ל
    פחמימות 31.1 גרם 249.2 גרם
    שומן 23.9 גרם 191.6 גרם
    נתרן 149.4 מ״ג 1195.4 מ״ג
    חלבון 10.6 גרם 84.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 21.1 גרם
    שומן רווי 13.6 גרם 108.8 גרם
    כולסטרול 215.9 מ״ג 1727.3 מ״ג
    סידן 129.6 מ״ג 1037.1 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 24.1 מ״ג
    אשלגן 1414.4 מ״ג 11314.8 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 22.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    31 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 385.3 קק״ל 3082.2 קק״ל
    פחמימות 31.1 גרם 249.2 גרם
    שומן 23.9 גרם 191.6 גרם
    נתרן 149.4 מ״ג 1195.4 מ״ג
    חלבון 10.6 גרם 84.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 21.1 גרם
    שומן רווי 13.6 גרם 108.8 גרם
    כולסטרול 215.9 מ״ג 1727.3 מ״ג
    סידן 129.6 מ״ג 1037.1 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 24.1 מ״ג
    אשלגן 1414.4 מ״ג 11314.8 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 22.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


טורט שוקולד

קרם וניל

ציפוי שוקולד

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את תבנית האפייה.
  2. מכינים את הטורט: שמים בקערה את השוקולד והשמנת המתוקה וממיסים במיקרוגל. מצננים מעט.
  3. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה במשך 10 דקות, עד לקבלת קרם סמיך ואוורירי מאוד. מקפלים פנימה ידנית את תערובת השוקולד הפושרת.
  4. משטחים את התערובת בתבנית ואופים 30-25 דקות בלבד, עד שהעוגה תפוחה, רכה ומעט רוטטת - היא לא תראה אפויה אבל היא תתייצב במהלך הקירור. כשהעוגה עדיין חמה משחררים את שוליה מהתבנית בעזרת סכין - היא תצנח באופן אחיד במהלך הקירור, וזה בסדר.
  5. מכינים את קרם הווניל: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר, האינסטנט פודינג ושמנת החמוצה, עד לקבלת קרם אוורירי ועדיין קצת רך.
  6. משטחים את הקרם על העוגה הקרה בתבנית ומעבירים לקירור והתייצבות, ל-4 שעות במקרר, או לשעה במקפיא.
  7. מכינים את ציפוי השוקולד: שמים בקערה את השמנת המתוקה, שוקולד החלב והנס קפה וממיסים במיקרוגל. טורפים לאיחוד ומצננים מעט.
  8. מוזגים את הציפוי על העוגה הקרה ומטלטלים את התבנית בעדינות, עד שהציפוי מכסה את הקרם. מקפיאים 5 דקות להתייצבות הציפוי, או שומרים במקרר עד ההגשה.
  9. מעבירים סכין בהיקף בין העוגה לתבנית כדי לשחרור אותה. פורסים ומגישים. שומרים במקרר ומגישים קר.

הערות

  • הביצים אמורות להיות בטמפרטורת החדר
  • חשוב להיזהר מאפיית יתר, אחרת העוגה לא תהיה עסיסית
  • מומלץ לפרוס את העוגה בעזרת סכין טבולה במים רותחים (טובלים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך)

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד עם קרם וניל וציפוי שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

    אפרת לוי

    שלום, האם אפשר להמיר את הקצפות לפרווה? אם כן, האם זה באותו יחס? תודה

      רותם דרוב

      בהחלט אפשר להמיר, היחס נשאר אותו הדבר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות